CARLSBERG BYEN - ERHVERVSBYGGERI

MODERNE ERHVERVSHUS I NYT, ATTRAKTIVT KVARTER

I det område, som tidligere husede Carlsberg-bryggerierne i København, mellem Frederiksberg, Valby og Vesterbro, hjælper Kuben Management som bygherrerådgiver udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S med at etablere et 5-etagers erhvervshus på i alt 16.000 m2. Huset får navnet Emil Christian Hansens hus, efter den ekspert på Carlsberg-bryggerierne, som isolerede og rendyrkede gærceller til fremstilling af pilsnerøl.

Erhvervsbyggeriet skaber mulighed for arbejdspladser til op til 1.100 medarbejdere og har i stueplan både mødecenter, fitness rum, auditorium, restaurant ligesom kælderen rummer P-pladser. Det lejes ud til en enkelt storlejer.

 

 

© Danielsen Architecture

CARLSBERG BYEN

ET LEVENDE OMRÅDE

Carlsberg Byen bliver et helt nyt og levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Sigtet er, at alle kommer til at nyde godt af de grønne områder, kulturelle aktiviteter, boldbaner og legepladser, der bliver placeret som en integreret del af kvarteret.© Danielsen Architecture

BYGHERRENS FORLÆNGEDE ARM

Som bygherrerådgiver for Carlsberg P/S har Kuben Management været med fra de tidligste faser i forhold til tilblivelsen af erhvervshuset. Vi er i alt beskedenhed ”med ind over stort set alt" og deltager i alle projektmøder. Vi forestår projektledelse, udarbejder indstillinger og varetager opfølgning, udarbejder lejemålsbeskrivelse og aftaler med rådgivere og totalentreprenør. Vi varetager dialog med kommune og lejer, håndtering af lejertilkøb, gennemfører granskninger ved faseskift og udfører bygherretilsyn og commissioningledelse. Vores kunde har kvitteret for vores indsats med glimrende evalueringer.

Projektet opføres som totalentreprise i et partnering forløb med totalentreprenør og rådgivere frem til prissat projektforslag, hvorefter der indgås en totalentrepriseaftale.

 

Visualisering: Danielsen Architecture

CARLSBERG BYEN

FAKTA

KUNDE: Carlsberg Byen P/S

PERIODE: 2017-2021

BUDGET: 400 mio. kr. ekskl. moms i anlægssum

BYGHERRERÅDGIVER: Kuben Management A/S

DET UDFØRENDE TEAM: Entreprenør: Arpe & Kjeldsholm, Ingeniør: Rambøll Arkitekt: Danielsen architecture, Landskab: Schønherr.

BYGHERRE OG PROJEKTUDVIKLER: Carlsberg Byen P/S

STORLEJER: Visma