« Gå til nyhedsoversigt

Kuben Management og BYR GRUPPEN forener kræfterne

Kuben Management A/S har pr. 1. maj 2018 overtaget ejerskabet af bygherrerådgivningsvirksomheden BYR GRUPPEN A/S. BYR GRUPPEN er primært lokaliseret i København og beskæftiger 10 bygherrerådgivere. Kunderne er først og fremmest private ejendomsinvestorer og pensionsselskaber, som investerer i udvikling af boligbyggeri i det storkøbenhavnske område.

Administrerende direktør i Kuben Management, Ulf Christensen, kalder opkøbet et stærkt match, der styrker Kuben Managements markedsposition inden for bygherrerådgivning til særligt private investorer. Ifølge stifter af BYR GRUPPEN Rasmus Storgaard og tidligere partner Michael Nyboe skaber de nye ejerforhold et styrket afsæt for vækst, ligesom det giver nye muligheder for, at rådgiverne i BYR GRUPPEN kan skabe yderligere værdi for kunderne.

Som dedikerede bygherrerådgivere deler Kuben Management og BYR ønsket om at levere høj kvalitet og at gøre den ekstra indsats, der skal til, for at bygherren kan få succes med sit projekt. Ved at forene kræfterne vil medarbejderne kunne supplere og styrke hinanden i forhold til opgaveløsningen, ligesom de tydelige ligheder omkring markedstilgang og kultur vil være en fordel, når medarbejderne fra BYR om kort tid rykker ind på Kuben Managements kontor på Ellebjergvej i København.

Her bor også Kuben Managements søstervirksomhed, Exometric, der leverer avancerede efterspørgselsanalyser inden for bolig- og ejendomsmarkedet med henblik på at sikre det optimale afkast for investorer. Hos BYR GRUPPEN ser man de tættere samarbejdsmuligheder med Exometric som et yderligere plus i forhold til at kunne løse endnu større og mere komplekse opgaver.

Læs hele pressemeddelelsen her.

På billedet ses fra venstre: Rasmus Storgaard (direktør og stifter BYR), Michael Nyboe (tidligere partner BYR), Ulf Christensen (adm. dir., Kuben Management).