« Gå til nyhedsoversigt

Ny digital værktøjskasse

Sammen med Dansk Byplanlaboratorium har vi udarbejdet en værktøjskasse, der giver kommuner og områdefornyelser helt konkrete anbefalinger til hvilke sociale medier, man med rette kan benytte til bestemte målgrupper i arbejdet med dialog og inddragelse i de digitale universer. Værktøjskassen kommer også med baggrundsviden om, hvordan man kan forstå målgrupper i et digitalt perspektiv, om udviklingen af danskernes medievaner og om demokratisk debatkultur på de sociale medier.

Værktøjskassen er udarbejdet som en del af netværket ”Digital på Landet”, der drives af Dansk Byplanlaboratorium og Kuben Management, med støtte fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen. I netværket deltager syv kommuner, der i løbet af 2017 og 2018 vil dele, indsamle og formidle viden om, hvordan digitaliseringen i praksis kan hjælpe til at koble aktører og interesser sammen. Værktøjskassen er blevet udviklet med afsæt i netværkets første seminar.

Læs publikationen her og få inspiration til dit eget arbejde med digital dialog og inddragelse af borgere og interessenter.