« Gå til nyhedsoversigt

Nyt projekt med Pædagogernes Pension (PBU) i Albertslund

Sammen med Pædagogernes Pension (PBU) har vi vundet udbuddet om Albo-grunden i Albertslund og skal nu sammen udvikle det nye boligområde Rådhus Have med 91 nye lejeboliger, der får udsigt til Rådhussøen og adgang til rekreative områder. 

I vores rolle som projektudvikler og bygherrerådgiver glæder vi os over projektet, og at vi, i samarbejde med dygtige arkitekter og professionelle investorer, igen får mulighed for at udvikle et nyt, spændende projekt, der rammer de ønsker, som kommuner, investorer og kommende beboere har til moderne boliger.

"Bag Rådhus Have ligger blandt andet en stor markedsanalyse fra rådgivningsvirksomheden Exometric, der har afdækket områdets boligpotentiale på det konkrete projekt, og den viser en meget stor interesse for det centralt beliggende boligprojekt," siger Ulf Christensen, adm. direktør i Kuben Management.

Boligbyggeriet Rådhus Have er det seneste af en række gode samarbejder med Pædagogernes Pension (PBU) hvor vi inden for de seneste år har udviklet og lanceret succesfulde boligbyggerier i høj kvalitet og med unikke beliggenheder i bl.a. Helsingør, Nyborg og Horsens. 

Læs mere om de nye lejeboliger i Rådhus Have hér.