« Gå til nyhedsoversigt

Udvidelse af Veteranhjem Midtjylland

I 2015 fik vi til opgave at hjælpe Fonden Danske Veteranhjem med visionsoplæg og kravsspecifikation for etableringen af Fremtidens Veteranhjem i en smuk, modernistisk Friis & Moltke villa i Brabrand ved Aarhus. Siden da har veteraner og deres pårørende kunnet komme i villaen og være en del af stedets fællesskab og deltage i aktiviteter og den daglige drift af stedet.

Bedre faciliteter til Midtjyllands veteraner
For nylig har Aarhus Kommunes byråd godkendt lokalplansforslag til en udvidelse af veteranhjemmet med et aktivitetshus, et kreativitetshus og et væksthus samt renovering af den gamle villa – alt sammen muliggjort af en donation fra Realdania på 11 mio. kroner.

 

 

Vi har styret processen i forbindelse med udarbejdelse af dispositionsforslag samt lokalplanforslag, der nu sendes i offentlig høring, og vi har styret processen for at få lokalplanen kørt igennem med Aarhus Kommune. Fremadrettet står vi for udbud i forbindelse med udførelsen, og vi følger projektet helt til aflevering, der forventes at ligge primo 2019.

Vi glæder os over at være med til at skabe endnu bedre faciliteter og flere muligheder for veteranerne sammen med projektets øvrige involverede, bl.a. repræsentanter fra veteranhjemmet, Fonden Danske Veteranhjem, Realdania og arkitektfirmaet Effekt.