HVAD ER DGNB-CERTIFICERING?

Med den internationalt anerkendte DGNB-certificering får bygherren garanti og dokumentation for, at en bygning er opført i den forventede, bæredygtige kvalitet. Certificeringen synliggør byggeriets levetidsomkostninger og miljøprofil og sikrer, at sociale parametre som indeklima, komfort og sikkerhed er i højsædet i byggeriet. Lige så vigtigt er det, at et bæredygtigt byggeri skaber attraktive arbejdspladser, trivsel og velvære for beboere og et godt miljø for indlæring i undervisningsbygninger.

Disse elementer er vigtige for at fremtidssikre bygningen. De giver højere salgs- og udlejningsværdi, lavere drifts- og vedligeholdelsesudgifter og kan medvirke til at skabe attraktive arbejdspladser, trivsel og velvære for beboere.

Kuben Management har omfattende erfaring med rådgivning om DGNB-certificering og bæredygtigt byggeri. Vi har i teamet medarbejdere med en baggrund i konsulent- og auditoruddannelserne fra Danish Green Building Council (DK-GBC), som kan bistå bygherrer med alle trin i processen. Fra de første idéer om bæredygtige løsninger i den indledende fase, til den endelige DGNB-certificering af det færdige byggeri.

Vi rådgiver bygherren i hele byggeprocessen og hjælper med at opnå den DGNB-certificering, som bygherren har sat sig som mål for byggeriet. 

VI SKABER ET BÆREDYGTIGT BYGGERI

Kuben Management er en af de mest erfarne aktører inden for rådgivning om bæredygtigt byggeri – og en af de få rådgivningsvirksomheder, der har stået for en platin-certificering. Vores DGNB-konsulenter og DGNB-auditorer arbejder mod at sikre bygherren et robust og langtidsholdbart byggeri, hvor folk trives, og hvor de negative miljøpåvirkninger minimeres. Kuben Management involverer bygherren, så investeringen i et bæredygtigt byggeri bliver målrettet og gør en miljømæssig forskel.

Kuben Management rådgiver bygherren om:

  • Livscyklusanalyse (LCA)
  • Totaløkonomi (LCC)
  • Bæredygtighedsstrategier
  • Energibesparelser
  • Sundt indeklima
  • Bæredygtighedsledelse
  • DGNB-certificeringer.

Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i de tre grundpiller: Social, økonomisk og miljømæssig kvalitet.

Vi etablerer en bæredygtighedsorganisation, som er med til at sikre den røde tråd ift. det bæredygtige byggeri. Vores konsulenter og auditorer er aktive medspillere i hele processen og de ved, at formidling og kommunikation er nøglen til et succesfuldt, bæredygtigt byggeri. Vores rådgivere arbejder med at skabe bæredygtige løsninger i alle typer byggeri og er bl.a. uddannet til at DGNB-certificere bygninger i drift.

I et bæredygtigt byggeri eller ved DGNB-certificering kan Kuben Management være med fra projektets start til slut.

KONTAKT OS

  "

Peter Aufeldt

Afdelingsleder Bæredygtighed og byggeri
Tlf: 3814 6426
Mobil: 2938 5125
Email: pauf@kubenman.dk

 

  "

Henrik Steen Sørensen

Regionsdirektør Nord
Tlf: 9877 8952
Mobil: 4031 3467
Email: hss@kubenman.dk

 

  "

Kurt Bech

Regionsdirektør Syd
Tlf: 7938 1383
Mobil: 2161 6071
Email: klb@kubenman.dk