Reference

Carlsberg Byen


Kuben Management har været bygherrerådgiver for Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S ifm. etableringen af Emil Christian Hansens Hus, som er et 5-etagers erhvervshus på i alt 16.000 m².

Emil Christian Hansens Hus set fra gaden

Moderne erhvervshus i nyt, attraktivt kvarter

I det område, som tidligere husede Carlsberg-bryggerierne i København, mellem Frederiksberg, Valby og Vesterbro, har Kuben Management hjulpet Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S som bygherrerådgiver med at etablere et 5-etagers erhvervshus på i alt 16.000 m².

Et levende område

Carlsberg Byen er et helt nyt og levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner.

Sigtet er, at alle kommer til at nyde godt af de grønne områder, kulturelle aktiviteter, boldbaner og legepladser, der er placeret som en integreret del af kvarteret.

 

CBY.Echansenhus.INT.Vinkel03

Emil Christian Hansens Hus

Huset får navnet Emil Christian Hansens Hus, efter den ekspert på Carlsberg-bryggerierne, som isolerede og rendyrkede gærceller til fremstilling af pilsnerøl.

Erhvervsbyggeriet skaber mulighed for arbejdspladser til op til 1.100 medarbejdere og har i stueplan både mødecenter, fitnessrum, auditorium og restaurant, ligesom kælderen rummer P-pladser. Byggeriet lejes ud til en enkelt storlejer.

Bygherrens forlængede arm

Som bygherrerådgiver for Carlsberg P/S har vi været med fra de tidligste faser i forhold til tilblivelsen af erhvervshuset.

Vi har i al beskedenhed været ”med ind over stort set alt" og deltager i alle projektmøder. Vi forestår projektledelse, udarbejder indstillinger og varetager opfølgning, udarbejder lejemålsbeskrivelse og aftaler med rådgivere og totalentreprenør. Vi varetager dialog med kommune og lejer, håndtering af lejertilkøb, gennemfører granskninger ved faseskift og udfører bygherretilsyn og commissioningledelse. Vores kunde har kvitteret for vores indsats med glimrende evalueringer.

Projektet opføres som totalentreprise i et partneringforløb med totalentreprenør og rådgivere frem til prissat projektforslag, hvorefter der indgås en totalentrepriseaftale.

Visualisering: Danielsen Architecture

Kontakt os

Henning Backe

København

Forretningschef, Investor og Erhverv

M:6124 4263 E:heba@kubenman.dk