Job og karriere

To medarbejdere taler sammen ved bord

Kuben Management som arbejdsplads

Som medarbejder i Kuben Management får du fleksible rammer og varierede arbejdsopgaver. Du bliver en del af et fagligt og socialt fællesskab, som vi bestræber os for at udvikle sammen.

Læs om arbejdspladsen
To medarbejdere ved computer

Ledige stillinger

Er du vores nye kollega? Vi ønsker at videreudvikle vores position som en af byggebranchens førende rådgivere - til dette har vi brug for branchens dygtigste medarbejdere.

Se ledige stillinger

Kuben Management udvikler branchen - og hinanden

Faglig dedikation er nøgleordet, når vi går til opgaverne med engagement og omhu. Vi er individer med vores forskellige specialistområder, men vi arbejder alle ud fra en fælles forståelse af, hvad kvalificeret bygherrerådgivning går ud på.

Det betyder, at vi som et stærkt og sammentømret team altid sætter vores kompetencer i spil inden for de rammer, som den konkrete bygherrerådgivningsopgave udstikker.

Hos os går faglighed foran titel. Vi tror nemlig på, at det gavner både
bygherren og projektet, når vi kommunikerer frit på kryds og tværs. Altid med respekt for hinandens faglighed, men med modet til at sige fra, hvis der findes en bedre løsning.

"Vi udvikler konstant vores kompetencer og forretningen og tilpasser den i takt med, at verden og samfundet ændrer sig. Vores medarbejdere er bygherrens betroede samarbejdspartnere."
Ulf Christensen Adm. direktør, Kuben Management