Bygherrerådgivning

Byggeledelse


Vi kan styre din byggeproces fra kontrakt til 1-års gennemgangen. Vi har stor erfaring i at lede og styre byggeprojekter – både i forhold til entreprenører, rådgivere, myndigheder og forsyningsselskaber.

Rådgiver og kunde på byggeplads

Tag os gerne med fra begyndelsen

Skal du gennemføre et byggeri, kan vi påtage os at lede byggeprocesser fra kontraktudarbejdelse til byggeriet er afleveret, sat i drift, og der er afholdt 1-års gennemgang. Vi kan også gå ind tidligere og rådgive dig, lige fra entreprisekontrakten skal skrives.

På den måde kan vi hjælpe dig med at sikre, at ansvar, risiko og ikke mindst økonomi er klart defineret, inden du sætter byggeriet i gang.

Kran

Bygherrens stedfortræder

Vi kan tage ansvaret for økonomi- og bygherremøder, så du som bygherre blot skal være deltager. Vi sørger for at følge op i forhold til entreprenør og andre samarbejdspartnere mellem møderne.

Vi fører bygherretilsyn og holder løbende øje med, at arbejdet bliver udført tilfredsstillende, så du som bygherre får leveret rette kvalitet til rette tid.

Erfaring med både stort og småt

Byggesager er vidt forskellige. Vi har erfaring med at lede både små og store sager, samt at løse alle de små og store udfordringer, der kan opstå undervejs.

Vi har erfaring for, at man kan undgå mange konflikter, hvis man opdager eventuelle problemer tidligt og løser dem, inden de vokser sig store.

Det kan vi gøre, fordi:

  • Vi følger processerne tæt og omhyggeligt
  • På baggrund af et stort antal sager har vi udviklet en 6. sans for, hvor og hvornår problemer kan opstå

Dygtig ledelse af byggeprojekter gavner både entreprenører og bygherre, fordi godt byggeri kræver godt samarbejde. Hos Kuben Management har vi øje for helheden.

Vil du vide mere?

Så kontakt os!

Thomas Schou

Kolding

Bygherrerådgiver

M:2362 1158 E:thsc@kubenman.dk

Jeppe Vamberg Andersen

Aalborg

Projektchef, Teknisk bygherrerådgivning og byggeledelse

M:6124 4304 E:jand@kubenman.dk

Henning Backe

København

Forretningschef, Investor og Erhverv

M:6124 4263 E:heba@kubenman.dk