Vi samarbejder med

Lodsjere


Som bygherrerådgiver og projektudvikler inden for det byggede miljø kan vi rådgive dig om mulighederne for udviklingen af dit projekt, både når det gælder et bar-mark-projekt, ombygning af eksisterende byggeri eller en total gentænkning af ejendommens disponering.

Vi kan rådgive dig sikkert igennem hele processen

Vi kan rådgive dig sikkert igennem hele processen

Vi er specialister i at omsætte sporadiske muligheder og ideer til realiserbare og markedskonforme projekter, uanset om det er din egen idé eller en idé vi skal hjælpe med at generere. Vi har erfaring med at udvikle bar-marks projekter, og gør en dyd ud af at sikre den rigtige vej for dit projekt.  

Og når projektet er defineret, står vores forskellige specialister klar til at guide dig sikkert og effektivt igennem den videre proces frem til projektets realisering. Vi har en stor faglig bredde, som sikrer et helhedsperspektiv på dit projekt – både i relation til økonomi, bæredygtighed samt byggetekniske og juridiske forhold.

Kort fortalt deler vi vores viden, erfaring og netværk med dig, med det formål at skabe værdi for dig igennem hele forløbet. Vi har kapacitet til at understøtte det behov, du måtte have, uanset skala.

Vi hjælper ligeledes gerne med at matche dit udviklingsprojekt med en passende investor, hvis der er behov for det.

Vil du videre mere om vores samarbejde med lodsejere?

Så kontakt os! 

Henning Backe

København

Forretningschef, Investor og Erhverv

M:6124 4263 E:heba@kubenman.dk

Jesper Bøje Pedersen

Kolding

Projektchef, Projektudvikling og Bygherrerådgivning

E:jebp@kubenman.dk

Henrik Steen Sørensen

Aalborg

Regionsdirektør, Alment byggeri

M:4031 3467 E:hss@kubenman.dk