Kuben Management som arbejdsplads


I Kuben Management bliver du en del af et team med positiv omgangstone og en række fleksible, engagerede og samarbejdsvillige kolleger, der har en høj faglighed.

Byggebranchens førende rådgivere

Vi har i mere end 80 år været med til at sætte rammerne for byggeri og byudvikling i hele landet, og vi ønsker at fastholde vores position som en af byggebranchens førende rådgivere. Derfor har vi brug for branchens dygtigste medarbejdere.

Hos os får du mulighed for at udvikle dig i professionelle rammer med mange forskellige opgaver og en varieret arbejdsdag.

"Vi arbejder for helheden. For bygherren. For samfundet. Det er meget motiverende."
Medarbejder, Kuben Management Citat fra et medarbejderseminar

Vi har et stærkt arbejdsfællesskab, hvor vi alle bidrager med vores forskellige erfaringer, indgangsvinkler og fagligheder. Vores team består f.eks. af arkitekter, ingeniører, sociologer, økonomer, maskinmestre og bygningskonstruktører.

Vi arbejder alle ud fra en fælles forståelse af, hvad bygherrerådgivning er og bør være. Vi sætter faglighed før titel, når vi går til hver opgave med ambitionen om at levere løsninger, der ikke blot fører det enkelte projekt i mål, men bidrager til at udvikle hele branchen. Samtidig er det vigtigt for os at have en velfungerende arbejdsplads, hvor vi også udvikler os sammen - både fagligt og socialt.

Vil du vide mere om, hvordan det er at arbejde hos Kuben Management?

Så kontakt os!

Lykke Fjeldsted Holst

København

HR-konsulent

M:6124 4295 E:lyho@kubenman.dk