Vi samarbejder med

Offentlige bygherrer


Vi går langt for at sikre en bygherres succes med sit projekt, og vores kunder kvitterer for vores engagement med flotte evalueringer og samarbejder gennem mange år.

Erlev Skole Trappe

Vi er opmærksomme på, at offentlige bygherrer som regel bliver målt på en lang række parametre. Udover tid, økonomi og kvalitet handler det ofte om proces, inddragelse og politiske dagsordener.

Vi kan være med fra start til slut

Som rådgiver og udvikler inden for det byggede miljø kan vi rådgive dig, hvis du repræsenterer en offentlig bygherre. Vi har kapacitet til at understøtte det behov, du måtte have, uanset skala. Vi går ofte ind i projekter fra starten og skaber værdi ved at omsætte sporadiske muligheder og ideer til realiserbare og markedskonforme projekter.

Skræddersyet til jeres behov

Vi kan supplere din organisation og byder gerne ind med en komplet bygherreorganisation. Vi samarbejder med et stort netværk af investorer og samarbejdspartnere, som vi kan bringe i spil, afhængig af et projekts karakter og potentiale.

Du kan naturligvis få klassisk bygherrerådgivning og specialistydelser som f.eks. udbudsrådgivning. Her kan vi sikre, at du udnytter rammerne for udbud fuldt ud, samtidig med at vi yder al den nødvendige juridiske, økonomiske og administrative bistand.

Vores bygherrerådgivere har erfaring og værktøjer, så de kan styre tid, økonomi og kvalitet effektivt.

Vi går langt for at sikre en bygherres succes med sit projekt, og vores kunder kvitterer for vores engagement med flotte evalueringer og samarbejder gennem mange år.

Vil du vide mere?

Så kontakt os!

Søren Fonseca Pedersen

Aalborg

Forretningschef nord

M:2488 4983 E:sofp@kubenman.dk

Jesper Prip Sindberg

København

Forretningschef, Bygherrerådgivning Offentlig & Bæredygtighed

M:3051 5453 E:jps@kubenman.dk

Nana Ussing Lunøe

Kolding

Chefrådgiver, Offentligt byggeri

M:6018 5019 E:nalu@kubenman.dk