Bygherrens højre hånd

Vi ser helheden sammen med dig


Som rådgiver for boligorganisationen, bygherren eller investoren er vores vigtigste opgave at have øje for nye muligheder og potentielle faldgruber. Sammen med vores kunder ser vi helheden. Vi tænker fremtiden, åbner mulighederne, skaber tryghed og løser opgaven.

Aalborg havnefront

Når Kuben Management varetager dine interesser som bygherre, bygningsejer eller leder i en boligorganisation, er vores vigtigste opgave at have øje for nye muligheder og potentielle faldgruber.

Vi går langt for at leve op til vores kunders tillid, når de giver os ansvar for opgaver og lader os agere på deres vegne. 

Vores bygherrerådgivere er derfor meget mere end dygtige teknikere og erfarne specialister. Målsætningen om, at vores kunder skal opnå succes med deres projekt, er en del af vores DNA.

Tillid kommer, når vi stiller erfaring til rådighed

Kuben Managements medarbejdere er dygtige og erfarne fagpersoner, motiveret af professionel stolthed. Vi skaber optimale løsninger for vores kunder baseret på kompetencer og erfaring. Både når det handler om at udvikle og at drive boliger, skoler, sygehuse, broer og velfungerende boligområder.

Men vi byder ind med mere end faglig dygtighed. Vi er drevet af vores engagement og ønsket om at skabe værdi for såvel vores kunder som for samfundet. Vi vil bidrage til at skabe holdbare og bæredygtige løsninger, hvor mennesker kan trives og lykkes. Vi vil skabe positive processer og oplevelser samt holdbare resultater.

Vi mener, at stolthed i arbejdet opstår gennem succesoplevelser sammen med vores kunder. Når vi sammen ser helheden, forestiller os fremtiden, åbner muligheder, skaber tryghed og løser opgaven.

Vi står ved din side som bygherre

Hvis du engagerer os som rådgivere, vil vi gå langt for at sikre dig succes med dit byggeprojekt. Vi ønsker at se dine byggeplaner blive til virkelighed. Vi vil se dit boligbyggeri renoveret som nyt. Vi vil stå bag dig, når du træder ind i dine nye, energieffektive lokaler. Vi vil se dine byggerier få liv, så mennesker kan trives og lykkes.

Byggeri er at ville det nye – at turde tegne visionen og gribe mulighederne. Men at skabe nyt er også det sværeste. Det kræver svar på store spørgsmål. Hvilke behov har vi? Hvordan får vi de bedste løsninger? Hvordan holder vi vores budget?

"Kuben Management er jo nærmest familie"
Administrationschef Boligselskab

Tryghed kommer af kompetence

Byggeri er også dyrt. Det er store beslutninger. Beslutninger med konsekvenser. Derfor mener vi, at det er vigtigt, at du som bygherre kan føle dig tryg ved dine rådgivere. Vi mener, at tryghed kommer af tillid. Og vi skaber tillid ved at kunne vores metier. Så du hele tiden kan mærke, at dit projekt er i sikre hænder. At vi ved, hvad vi gør. Fordi vi har gjort det før, og at vi siger vores mening lige ud, fordi vi er uafhængige og uvildige i vores rådgivning.

Samarbejde med boligorganisationer

Vores samarbejde med almene boligorganisationer har en lang historie. Det er en vigtig del af Kuben Managements fundament, vores ståsted. Daglig dialog med vores partnere blandt boligorganisationerne er fortsat noget af det, vi sætter allerhøjest. Vi forstår den almene sektor, og vi ved, at denne indsigt bliver værdsat af vores kunder.

Vi løber i samme retning

Vi møder den enkelte organisation, der hvor den er. Og vi bestræber os på at føre udviklingen videre i den retning, som er i organisationens bedste interesse med respekt for de beboerdemo­kratiske processer samt beboernes behov og ønsker.

Vores årlige lokalrådsmøder flere steder i landet er tilløbsstykker. Hvis din boligorganisation også er interesseret i at deltage i vores studieture, så kontakt os.

Vi kan også hjælpe dig

Vores mission er at finde svarene og løsningerne for dig og for dit byggeri, som du forestiller dig det, og med det formål, du har. Med hundredevis af forskellige projekter gennemført hviler vores rådgivning på et solidt fundament af erfaring. Det vil komme dig til gode, uanset om du er fra en kommune, en boligorganisation, en region eller en privat virksomhed.

Sådan har vi hjulpet andre

Havehusene

haveHUSENE

haveHUSENE er et unikt andelsboligprojekt, som fra start har haft en vision om at skabe et nyt andelsboligbyggeri baseret på fællesskab, samt høj arkitektonisk kvalitet og funktionalitet.

01.09.2023

Rådhus Have Albertslund Red

Rådhus Have

Tæt på grønne områder i Albertslunds centrum, har Kuben Management opført et boligkompleks med 93 boliger og udsigt direkte ned til Rådhussøen for Pædagogernes Pension (PBU).

31.12.2021

Nyborg Midtermole

Nyborg Midtermole

På det tidligere færgeleje på Nyborg Havn ligger attraktive vandkantsboliger udformet i skandinavisk bådhusstil. Her har Kuben Management har haft rollen som projektudvikler og bygherrerådgiver.

31.12.2019

Kloevertaarnet

Kløvertårnet

Som bygherrerådgiver for Slagelse Boligselskab har vi været med til at realisere visionerne for Kløvertårnet - et højhus på 8 etager, der med sin trekantede grundplan er inspireret af en trekløver.

31.12.2021

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig?

Så kontakt os!

Ulf Christensen

København

Adm. direktør

M:4144 5031 E:ulf@kubenman.dk

Henrik Steen Sørensen

Aalborg

Regionsdirektør, Alment byggeri

M:4031 3467 E:hss@kubenman.dk

Nicolai Muhs

Kolding

Markedsdirektør syd

M:2154 0171 E:muhs@kubenman.dk