Reference

Rådhus Have


Tæt på grønne områder i Albertslunds centrum, har Kuben Management opført et boligkompleks med 93 boliger og udsigt direkte ned til Rådhussøen for Pædagogernes Pension (PBU).

Rådhus Have boligkompleks

Boliger i centrale Albertslund

I Albertslunds centrum har Kuben Management opført et boligkompleks i 3-7 etager med 93 boliger, som 2-4 værelses lejligheder for PBU - Pædagogernes Pension. Boligerne har udsigt direkte ned til Rådhussøen og ligger tæt på grønne områder. Udviklingen af projektet begyndte tilbage i 2018, hvor PBU og Kuben Management vandt Albertslund Kommunes udbud på grunden.

Rådhus Have er tegnet af Zeso Architects, der har fokuseret på at skabe sunde boliger med høj komfort og en enkel æstetik, der passer ind i Albertslunds bymiljø. Lejlighederne er opført med henblik på udlejning, og hver lejlighed har fået tilkoblet private altaner, terrasser eller forhaver.

Fokus på fællesskab

Fællesskab har været et nøgleord i projektet, og beboerne har blandt andet mulighed for at mødes og interagere med hinanden i et beplantet, gårdhavemiljø, der både inviterer til leg og aktivitet, men også afslapning og ro.

Færdig før deadline

Byggeriet blev afleveret uden bemærkninger i midten af juni 2021, og eftersom tidsplanen er blevet styret med stor ansvarlighed af chefrådgiver, Lars Damkjær Olesen, kunne vi allerede aflevere boligerne 3-4 uger før deadline.

Boligerne stod klar til indflytning i midten af juni, og kort tid efter var alle boligerne lejet ud.

Rådhushave2

God relation driver projekterne

Vores samarbejde med PBU går flere år tilbage, og i fællesskab har vi udviklet flere boligprojekter over hele landet.

Blandt andet på BRAHES BAKKE i Horsens og på NYBORG MIDTERMOLE. Vores kendskab til hinanden bidrager til gode processer og succesfulde projekter.

Som projektudvikler og bygherrerådgiver på Rådhus Have, har vi i Kuben Management ønsket at rådgive og udvikle projektet på et solidt videngrundlag.

Vi har fået hjælp fra vores analyseenhed, Exometric, der har afdækket områdets boligpotentiale og analyseret målgruppernes boligbehov. Exometric har således bidraget til en stor viden om området, der har skabt grundlag for projektets udvikling og mål.