I bygherrens interesse

Bygherrerådgivning


Vores største ambition er, at bygherren får succes med sit projekt. Vi rådgiver og vejleder både private, almene og offentlige bygherrer fra start til slut i byggeprojektet, så projektet og alle dets mange elementer bliver fulgt godt og sikkert til dørs.

Udbudsrådgivning

Med udbudsrådgivning sikrer vi, at rammerne for udbud bliver udnyttet på den bedst mulige måde, ligesom vi kan yde al den nødvendige juridiske, økonomiske og administrative rådgivning og bistand.

Læs om udbudsrådgivning

Kontraktstyring

Vi kan styre aftaler med rådgivere, entreprenører og leverandører. Det gælder både aftaler, vi selv laver, og aftaler som din organisation eller dine samarbejdspartnere udarbejder.

Læs om kontraktstyring
Smilende mand

IKT i byggeriet

Vores rådgivning sigter mod at udnytte IKT på den måde. Vi kan hjælpe dig med at udvikle og tilpasse din projektorganisa­tion og den efterfølgende drift til det digitale byggeri.

Læs om IKT i byggeriet
Mødelokale

Lejerrådgivning

Har I som virksomhed brug for nye lokaler, hjælper vi med alle trin fra behovsafdækning til indflytning. Vi rådgiver om både leje, renovering og nybyggeri af kontordomiciler og erhvervslokaler.

Læs om lejerrådgivning
Medarbejder med mursten

Byggeledelse

Vi kan styre din byggeproces fra kontrakt til 1-års gennemgangen. Vi har stor erfaring i at lede og styre byggeprojekter – både i forhold til entreprenører, rådgivere, myndigheder og forsyningsselskaber.

Læs om byggeledelse
Medarbejdere om bord

Byggeforretningsførelse

Vi står til rådighed, og hjælper vores kunder med at lede projektet fra ide til det godkendte byggeregnskab. Vi rådgiver dig gennem hele processen, så du som bygherre aldrig mister overblikket.

Læs om Byggeforretningsførelse
Medarbejdere om bord med tegninger

Teknisk due diligence

Med teknisk due diligence afdækker vi projektets muligheder og risici. Vi udfærdiger dokumentationen, således at den er brugbar for både køber og sælger.

Læs om Teknisk due diligence

Professionel bygherrerådgivning

Uanset hvilket byggeprojekt, du som bygherre skal i gang med, er vi hos Kuben Management altid klar til at give professionel bygherrerådgivning, så projektet får den bedst mulige udformning. 

Rådgivere med de rette kompetencer

Som bygherre klæder vi dig på til at træffe de beslutninger, der sikrer det bedst mulige slutresultat for byggeprojektet. Et byggeprojekt er ofte en kompliceret proces, og derfor råder vi hos Kuben Management over de rette kompetencer til at hjælpe bygherren med at undgå faldgruberne.

Vores ekspertiser

Blandt vores ekspertiser er blandt andet udbudsrådgivning, så rammerne for udbud bliver udnyttet på den bedst mulige måde, ligesom vi kan yde al den nødvendige juridiske, økonomiske og administrative rådgivning og bistand. 

Projekter, vi er særlig stolte af

Erlev Skole

Erlev Skole

Danmark første træskole. Som hovedbygherrerådgiver har vi faciliteret brugerprocesser, udarbejdet byggeprogram, helhedsplan samt gennemført projektkonkurrencen og den efterfølgende bygherrerådgivning.

31.12.2020

Rådhus Have Albertslund Red

Rådhus Have

Tæt på grønne områder i Albertslunds centrum, har Kuben Management opført et boligkompleks med 93 boliger og udsigt direkte ned til Rådhussøen for Pædagogernes Pension (PBU).

31.12.2021

BRAHESBAKKE 2

Blandede boliger ved Brahes Bakke

I det naturskønne område ved Brahes Bakke har Pædagogernes Pension (PBU) opført 72 nye lejeboliger. Vi har bistået PBU fra projektets start, som projektudvikler og efterfølgende som bygherrerådgiver.

31.12.2021

Kloevertaarnet

Kløvertårnet

Som bygherrerådgiver for Slagelse Boligselskab har vi været med til at realisere visionerne for Kløvertårnet - et højhus på 8 etager, der med sin trekantede grundplan er inspireret af en trekløver.

31.12.2021