I bygherrens interesse

Bygherrerådgivning


Vores største ambition er, at bygherren får succes med sit projekt.

Udbudsrådgivning

Med udbudsrådgivning sikrer vi, at rammerne for udbud bliver udnyttet på den bedst mulige måde, ligesom vi kan yde al den nødvendige juridiske, økonomiske og administrative rådgivning og bistand.

Læs om udbudsrådgivning

Kontraktstyring

Vi kan styre aftaler med rådgivere, entreprenører og leverandører. Det gælder både aftaler, vi selv laver, og aftaler som din organisation eller dine samarbejdspartnere udarbejder.

Læs om kontraktstyring
Mødelokale

IKT i byggeriet

Vores rådgivning sigter mod at udnytte IKT på den måde. Vi kan hjælpe dig med at udvikle og tilpasse din projektorganisa­tion og den efterfølgende drift til det digitale byggeri.

Læs om IKT i byggeriet
Mødelokale

Lejerrådgivning

Har I som virksomhed brug for nye lokaler, hjælper vi med alle trin fra behovsafdækning til indflytning. Vi rådgiver om både leje, renovering og nybyggeri af kontordomiciler og erhvervslokaler.

Læs om lejerrådgivning

Byggeledelse

Vi kan styre din byggeproces fra kontrakt til 1-års gennemgangen. Vi har stor erfaring i at lede og styre byggeprojekter – både i forhold til entreprenører, rådgivere, myndigheder og forsyningsselskaber.

Læs om byggeledelse
Medarbejdere i møde

Teknisk due diligence

Med teknisk due diligence afdækker vi projektets muligheder og risici, og vi udfærdiger dokumentationen, således at den er brugbar for både køber og sælger.

Læs om teknisk due diligence
Medarbejdere i mødelokale med ryggen til

Kom godt fra land og sikkert i mål

Vi rådgiver og vejleder både private, almene og offentlige bygherrer fra start til slut i byggeprojektet, så projektet og alle dets mange elementer bliver en succes.

Dine interesser som bygherre bliver varetaget lige fra den indledende idéfase, hvor vi med vores ekspertise inden for projektudvikling hjælper med at få alle brikkerne til at falde på plads, til det færdige byggeprojekt står klar.

Vi tilbyder rådgivning og bygherrevejledning, der sikrer, at byggeprojektet bliver fulgt godt og sikkert til dørs.

"Kuben Management er vores foretrukne samarbejdspartner. De er troværdige og proaktive, og jeg har tillid til, at de altid er på vores side og gør det, de siger, de gør."
Adm. direktør Stor, almen boligorganisation i Danmark

Professionel bygherrerådgiver

Uanset hvilket byggeprojekt, du som bygherre skal i gang med, er vi hos Kuben Management altid klar til at give professionel bygherrerådgivning, så projektet får den bedst mulige udformning. Fra brugerinvolvering og programmering til udbudsrådgivning og byggesagsadministration. Vi rådgiver dig gennem hele byggeprojektet, så du som bygherre aldrig mister overblikket.

Rådgivere med de rette kompetencer

Som bygherre klæder vi dig på til at træffe de beslutninger, der sikrer det bedst mulige slutresultat for byggeprojektet. Et byggeprojekt er ofte en kompliceret proces, og derfor råder vi hos Kuben Management over de rette kompetencer til at hjælpe bygherren med at undgå faldgruberne.

Vores ekspertiser

Blandt vores ekspertiser er blandt andet udbudsrådgivning, så rammerne for udbud bliver udnyttet på den bedst mulige måde, ligesom vi kan yde al den nødvendige juridiske, økonomiske og administrative rådgivning og bistand. Vi ved, at styring af tid, økonomi og kvalitet er alfa og omega for bygherren, og vores bygherrerådgivere har værktøjerne og erfaringen til effektivt at sikre dette.

W9A2931

Projektstyring

Vi ved, at styring af tid, økonomi og kvalitet er alfa og omega for bygherren. Vores bygherrerådgivere har værktøjerne og erfaringen til effektiv opfølgning på tidsplaner og økonomi.

Byggeriets kvalitet er vores fokusområde. Derfor sikrer vi, at der følges op på mål og intentioner i byggeprogrammet, både under projektering og udførelse, og at den nødvendige kvalitetskontrol bliver gennemført. Vi er den udfarende i forhold til opfølgning under byggeforløbet - fra planlægningsfasen til aflevering.

Kalkulationer og udarbejdelse af bygge- og anvisningsregnskab er blandt vores kernekompetencer. Vores risikostyring er systematisk og vi sammentænker risici og økonomiske konsekvenser.

Reglerne for alment byggeri er vores hjemmebane, og vi forestår hvert år byggesagsadministration for et stort antal almene bygge- og renoveringsprojekter.

Projekter, vi er stolte af

Erlev Skole

Erlev Skole

Som hovedbygherrerådgiver har vi faciliteret brugerprocesser, udarbejdet byggeprogram, helhedsplan samt gennemført projektkonkurrencen og den efterfølgende bygherrerådgivning.

02.05.2022

Rådhus Have

Rådhus Have

Tæt på grønne områder i Albertslunds centrum, har Kuben Management opført et bæredygtigt boligkompleks i 3-7 etager med udsigt direkte ned til Rådhussøen.

02.05.2022

Brahes Bakke

Brahes Bakke

I det naturskønne område ved Brahes Bakke, et nyt boligområde i Horsens, har vi fra starten været med som projektudvikler og bygherrerådgiver i opførelsen af 72 nye bæredygtige lejeboliger.

04.05.2022

Slagelse Psykiatrisygehus

Psykiatrisygehus Slagelse

Kuben Management har varetaget opgaven som bygherrerådgiver i alle projektets faser, og i efteråret 2015 stod Danmarks mest moderne psykiatrisygehus klar til at modtage patienter i Slagelse.

02.05.2022

Vil du vide mere?

Så kontakt os!

Tina Andersen Mølby

Kolding

Afdelingsleder

M:2014 5593 E:tiam@kubenman.dk

Søren Fonseca Pedersen

Aalborg

Afdelingsleder

M:2488 4983 E:sofp@kubenman.dk

Jesper Prip Sindberg

København

Forretningschef, Offentlig Bygherrerådgivning

M:3051 5453 E:jps@kubenman.dk