Strategisk byudvikling

Partnerskaber og samarbejde


Vi bygger partnerskaber på tillid, fælles mål og klare aftaler - og med partnerskabsaftaler kan vi sikre, at alle arbejder i samme retning og mod samme mål.

Medarbejdere om et volumestudie

Partnerskaber, der kan få dine projekter til at glide og øge værdien

Et gammelt ordsprog lyder: ”Vil du gå hurtigt, så gå alene. Vil du gå langt, så gå sammen”. Det gælder også inden for by- og boligudvikling.

Kuben Management kan hjælpe dig med at etablere sunde partnerskaber, hvor bygherrer, grundejere, entreprenører, rådgivere og andre kan gennemføre bæredygtige og robuste projekter sammen.

Vi binder samarbejdet sammen

Vi har et dybt kendskab til aftalegrundlag og partnerskabsaftaler, og vi påtager os gerne rollen som dem, der binder samarbejdet sammen – eller hjælper med at finde kvalificerede interessenter via vores store netværk.

Synergi på tværs af partnerskaber og interessegrupper

Med den rigtige partnerskabsaftale som grundlag kan samarbejdet foregå med fokus på den fælles vision og i sidste ende være med til at øge kvaliteten af dit projekt. For et godt partnerskab rækker længere end til entreprisekontakten.

Gennem vores store netværk kan vi desuden hjælpe med at skabe relevante dialoger og adgang til muligt samarbejde på tværs af projekter, vi er involverede i.

På den måde prøver vi at udløse synergi og skabe værdi for alle.

Vil du vide mere?

Så kontakt os!

Henrik Steen Sørensen

Aalborg

Regionsdirektør, Alment byggeri

M:4031 3467 E:hss@kubenman.dk

Jesper Prip Sindberg

København

Forretningschef, Bygherrerådgivning Offentlig & Bæredygtighed

M:3051 5453 E:jps@kubenman.dk

Nicolai Muhs

Kolding

Markedsdirektør syd

M:2154 0171 E:muhs@kubenman.dk