Vi samarbejder med

Institutionelle og private investorer


Vi har fokus på vores kunders succeskriterier, så vi kan tilbyde den bedst mulige sparring og rådgivning. Vi går langt for at servicere vores kunder - og skabe langvarige, fortrolige samarbejder.

Medarbejdere i cirkel

Sparring og rådgivning målrettet det private segment

Gennem mange år har vi samarbejdet med pensionsselskaber, kapitalforvaltere, projektudviklere og andre private investorer.

Som kunde hos Kuben Management vil du opleve, hvordan vi kan identificere dit projekts udviklingspotentiale via systematisk behovsafdækning og dynamisk udvikling. Derfra kan vi sikre et robust fundamentet for det kommende projekt gennem strategisk og proaktiv rådgivning.

Du kan trække på en faglighed, der spænder bredt. Blandt andet med kompetente medarbejdere, der kommer med erfaring inden for projektudvikling i det private segment. Så de kan målrette deres rådgivning til investorer, developere og andre aktører netop i dette private segment.

Potentialeplan viser vejen

Finansiering af et projekt afhænger som bekendt af grundigt forarbejde og planlægning. Det er vi bevidste om, så vi er omhyggelige fra start.

Vi udarbejder en potentialeplan for at afklare planforhold, lige som vi ser på projektøkonomi og markedsanalyse, risikovurdering og volumenmodel. På baggrund af potentialeplanen sikrer vi en projektplan med din programmering, inden projektet bliver realiseret af byggeriets øvrige parter.

Vil du vide mere om samarbejdet med Institutionelle og private investorer?

Ræk endelig ud til os med dine spørgsmål.

Michael Nyboe

København

Projektudviklingsdirektør

T:7222 6565 M:2033 6480 E:min@kubenman.dk

Nicolai Muhs

Kolding

Markedsdirektør syd

T:7938 1388 M:2154 0171 E:muhs@kubenman.dk

Henrik Steen Sørensen

Aalborg

Regionsdirektør, Alment byggeri

T:9877 8952 M:4031 3467 E:hss@kubenman.dk