MED FOKUS PÅ KUNDEN

ENGAGEMENT OG FAGLIGHED

Kuben Managements kultur kan beskrives med to ord: engagement og faglighed. Vi er engagerede – i vores kunder og deres succes, i deres projekter, i vores virksomhed. Og vi er faglige – vi lægger vægt på at levere kvalitet og aldrig at skuffe vores omverdens forventninger til os.

Vi arbejder dedikeret og målrettet. Og vi trives i processen: I det daglige samarbejde med kunder og kolleger, i projektteams og med samarbejdspartnere.

 

  MØD EN RÅDGIVER

 

”Vores kollegers succes er lige så vigtig som vores egen”

Om kulturen i Kuben Management

ENGAGEMENT I PRAKSIS

VI HAR HOLDNINGER

I Kuben Management har vi holdninger til det, vi arbejder med.

Vi tror på, at den bedste rådgivning er den rådgivning, som giver et konstruktivt modspil. Vi tror på, at vi skaber mere værdi hvis vi – på rette tid og sted – kan udfordre vores kunder og partnere, plante nye idéer, se nye muligheder.

Den tankegang præger også vores kultur og vores samarbejde internt. Vi engagerer os i diskussionerne om den bedste løsning. Vi bringer forslag på banen. Vi byder ind med erfaringer og idéer.

vores projekter

Se hvordan vi har hjulpet andre

sådan arbejder vores rådgivere

MEDARBEJDERNE

FAGLIGHED - ANSVARLIGHED - ENGAGEMENT

Medarbejderne i Kuben Management spænder vidt. Vi har dybe specialister – i økonomistyring, i risikostyring, i udbudsrådgivning, i energirådgivning og energistyring, i brugerinvolvering og genhusning. Og vi har generalister, som kan se på tværs og sætte sig i kundens sted, løfte sig ud af det konkrete problem og se på den langsigtede strategi, finde løsningen uanset udgangspunktet.

Vores fagligheder afspejler forskelligheden. Vi er ingeniører og arkitekter, men også blandt andre advokater, økonomer, bygningskonstruktører, maskinmestre, vvs-teknikere, datateknikere, sociologer og etnologer.