Artikel

Kuben Managements rolle i Carlsberg Byen


I annoncetillægget “Carlsberg Byen – Transformation af en bydel i det centrale København” i Licitationen har vi bl.a. sat ord på vores gode samarbejde med Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S.

Linkedin Carslberg Byen2

Kuben Management har som bygherrerådgiver haft en central rolle i udviklingen af flere byggerier i Carlsberg Byen. Med et langvarigt samarbejde, der begyndte for over syv år siden, har Kuben Management faciliteret samarbejdet mellem Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S, totalentreprenøren ARPE & KJELDSHOLM og en række rådgivere på tre store projekter. Denne indsats har været med til at sikre en glidende byggeproces og en fælles forståelse af projektets mål.

Carlsberg Byen er kendt for sin blanding af historisk arkitektur og moderne byggeri, og det er netop denne kombination, der har gjort bydelen unik. Lige nu er byggeriet på de sidste tre store byggefelter i gang. På BA 14 byggefeltet er Kuben Management bygherrerådgiver på opførelsen af Vilhelms Hus og det 80 meter høje Beckmanns Tårn. 

På byggefeltet BA10 gælder det et andet iøjnefaldende projekt, der blandt andet indeholder Høffdings Tårn, der bliver 100 meter højt. Både BA10 og BA14 vil indeholde boliger, kontorer, butikker og restauranter/caféer og skabe et levende bymiljø med kvarterets største gårdrum.

Bygherres forlængede arm

Kuben Management har gennem alle projekterne været bygherres forlængede arm og deltaget i projektmøder, granskninger, bygherretilsyn og aftaler med rådgivere og entreprenører.

"Vores samarbejde begyndte, da vi blev inviteret med på et kontordomicil, og siden da har vi arbejdet tæt sammen med Udviklingsselskabet Carlsberg Byen. Bygherre har lagt stor vægt på at inddrage alle parter tidligt i processen, hvilket har hjulpet os med at løse de udfordringer, der er opstået undervejs. Det er helt i tråd med den måde vi foretrækker at arbejde på” forklarer Jesper Tornberg.

Dette kontorhus er Emil Christian Hansens Hus, et erhvervsdomicil på 16.000 m², som Visma som lejer. Det er helt igennem et rigtig flot kontorhus og dette projekt var med til at lægge bunden for det gode samarbejde mellem bygherren og Kuben Management.

"Vi havde et rigtig godt samarbejde med bygherre, vores eget projektteam og de involverede parter om Emil Christian Hansens Hus. De gode erfaringer har vi taget med videre til de næste projekter på BA10 og BA14"
forklarer, Jesper Tornberg Projektchef
Linkedin Carslberg Byen

En fast kerne af kompetencer 

Et af Kuben Managements stærkeste kort er deres faste kerne af erfarne medarbejdere, som har arbejdet på tværs af projekterne i Carlsberg Byen.

"Vi har haft mange interne kompetencer i spil, hvor arkitekter, ingeniører, konstruktører og bæredygtighedsledere har suppleret hinanden," siger Simon Rolle-Jacobsen, chefrådgiver hos Kuben Management og projektleder på BA10 og uddyber: "Vores tværfaglige samarbejde og den faste medarbejderkerne sikrer, at vi altid har de nødvendige kompetencer ved hånden for at løse opgaverne optimalt. Det var for eksempel afgørende, da vi på kun tre uger skulle projektgranske over 1.000 tegninger og beskrivelser til et udførelsesprojekt."

Linkedin Carslberg Byen Toppen

Det gode samarbejde

Det gode samarbejde har været en rød tråd gennem Kuben Managements indsats og arbejde på Carlsberg Byen. Kuben Managements facilitering har ikke alene været med til at sikre det gode samarbejde i Carlsberg Byen, men også til at skabe en ny bydel, der kombinerer byliv, historisk arkitektur og moderne boliger.

”Vi er enormt glade for at være en del af et samarbejde, som på trods af projekternes store kompleksitet, altid foregår i en god tone og med respekt for hinanden” siger Simon Rolle-Jacobsen og tilføjer: ”Vi er stolte af at have bidraget til udviklingen af Københavns nye levende bydel, som vi ofte viser frem til andre samarbejdspartnere og bringer erfaringerne med os i de næste projekter.”

Kuben Management ser frem til at bringe deres erfaring og ekspertise i spil i kommende transformationsprojekter. Med fokus på at skabe miljøer, hvor mennesker trives, arbejder Kuben Management målrettet mod at bygge for alle – en vision, der har gjort dem til en betroet samarbejdspartner i komplekse byudviklingsprojekter.

Vil du høre mere om vores projekter i Carlsberg Byen?

Kontakt os!

Jesper Tornberg

Projektchef, Investor og Erhverv

M:4026 2447 E:jto@kubenman.dk

Simon Rolle-Jacobsen

Chefrådgiver, Investor og Erhverv

M:2630 0761 E:sija@kubenman.dk