Seneste nyt

Viser Alle
Nicolai Muhs MUHS Beskåret

Nicolai Muhs - ny markedsdirektør

Nicolai Muhs er tiltrådt som markedsdirektør på vores kontor i Kolding, og skal indgå i ledelsesteamet sammen med forretningschef Tina Andersen Mølby for Region Syd.

Læsetid 3 min.

11.09.2023

IMG 0971

Rudkøbing Gamle Skole vinder af Renoverprisen 2023

Renoverprisen bliver uddelt for at hylde Danmarks bedste renoveringsprojekter. Der sættes synlighed på renovering af eksisterende bygningsmasse og håbet er at inspirere til flere renoveringsprojekter.

Læsetid 3 min.

08.09.2023

Sejlgaard, Silkeborg 1

Første boliglokalplan ved Sejlgaard igangsættes

Sejlgaard er det nye store byudviklingsprojekt ved Silkeborg, som vi i Kuben Management udvikler i tæt samarbejde med ejerne af Sejlgaard og ATRA arkitekter.

Læsetid 5 min.

24.08.2023

Allerød Kulturtorv

Nyt bymidteprojekt til Allerød Centrum

I Kuben Management har vi varetaget AkademikerPensions interesser ved at drive udviklingen og koordinere indsatsen fra de forskellige fagligheder ifm. udviklingsarbejdet på Allerød Kulturtorv.

Læsetid 4 min.

07.08.2023

Christian Og Stine

Christian Høgsbro – ny projektudviklingsdirektør

Christian Høgsbro får i en nyoprettet stilling hos os, som projektudviklingsdirektør, ansvar for udvikling af nye projekter inden for det almene marked.

Læsetid 3 min

03.08.2023

Skoverpaken

Nyt alment seniorbofællesskab i Christiansfeld

I sidste uge kunne vi fejre at første spadestik til Seniorbofællesskabet Bøgeparken blev taget - 17 nye seniorboliger er på vej til Christiansfeld i Sønderjylland.

Læsetid 3min

13.03.2023

Kreativt kontorhus på Godsbanearealerne i Aarhus

Med ”FRAMES” er visionen at skabe et nyt, kreativt og mangfoldigt kontorhus, der skal tilbyde en ny ramme for Aarhus’ kreative erhvervsliv og iværksættermiljø.

Læsetid 8 min

02.09.2022

Søren Peter

Arkitekten med de hule hænder og røde sko

Mød Søren Peter Nielsen, der med sin arkitekt - og bygherrebaggrund er med til at udvikle projekter hos os. Han har en passion for biler og et hjerte, der banker for både Morgan, Mini og Land Rover. 

Læsetid

29.06.2022

Gjern 2

Glæde i Gjern: Goddag til 14 nye almene boliger

Tæt på Gjern Bakker udenfor Silkeborg bliver 14 nye almene boliger nu en del af et nyt blandet bydelskvarter, der desuden kommer til at bestå af 20 private lejeboliger og fire privatejede parcelhuse.

Læsetid

24.06.2022

Skruefundamenter

Fremtidens fundamenter står på skruer

Skruefundamenter er både mere klimavenlige og tidsbesparende, fordi man undgår at grave, hente beton, støbe, køre jord væk, justere og vente på, at betonen tørrer.

Læsetid

24.05.2022

LCA Værktøj

Nyt værktøj skal give mindre CO2-udledning  

Vi har udviklet et værktøj, der allerede i projektets tidlige faser kan vurdere byggeriets CO2-udledning og udregne en ’light’-udgave af byggeriets miljøpåvirkning.

Læsetid

19.05.2022

Bæredygtige Gymnasier

Gymnasieelever har bæredygtighed på skoleskemaet 

Affaldssortering, indeklima, biodiversitet, udledning af CO2, transport, vandforbrug og omkostninger til drift er nogle af de områder, som eleverne på 23 gymnasier har haft på skoleskemaet.

Læsetid

18.05.2022

Spadestik Gartnerbyen

Gartnerbyen i Odense spirer

I dag kom spaden i jorden til Gartnerbyen. som indikerer en blomstrende fremtid for den moderne grønne bydel med både butikker, lejelejligheder og ejerboliger, som forventes at stå klar i 2023.

Læsetid

05.05.2022