Seneste nyt

Viser Alle
Skoverpaken

Nyt alment seniorbofællesskab i Christiansfeld

I sidste uge kunne vi fejre at første spadestik til Seniorbofællesskabet Bøgeparken blev taget - 17 nye seniorboliger er på vej til Christiansfeld i Sønderjylland.

3min

13.03.2023

FRONTAL Lysere

Kreativt kontorhus på Godsbanearealerne i Aarhus

Med ”FRAMES” er visionen at skabe et nyt, kreativt og mangfoldigt kontorhus, der skal tilbyde en ny ramme for Aarhus’ kreative erhvervsliv og iværksættermiljø.

8 min

02.09.2022

Søren Peter

Arkitekten med de hule hænder og røde sko

Mød Søren Peter Nielsen, der med sin arkitekt - og bygherrebaggrund er med til at udvikle projekter hos os. Han har en passion for biler og et hjerte, der banker for både Morgan, Mini og Land Rover. 

29.06.2022

Gjern 2

Glæde i Gjern: Goddag til 14 nye almene boliger

Tæt på Gjern Bakker udenfor Silkeborg bliver 14 nye almene boliger nu en del af et nyt blandet bydelskvarter, der desuden kommer til at bestå af 20 private lejeboliger og fire privatejede parcelhuse.

24.06.2022

Skruefundamenter

Fremtidens fundamenter står på skruer

Skruefundamenter er både mere klimavenlige og tidsbesparende, fordi man undgår at grave, hente beton, støbe, køre jord væk, justere og vente på, at betonen tørrer.

24.05.2022

LCA Værktøj

Nyt værktøj skal give mindre CO2-udledning  

Vi har udviklet et værktøj, der allerede i projektets tidlige faser kan vurdere byggeriets CO2-udledning og udregne en ’light’-udgave af byggeriets miljøpåvirkning.

19.05.2022

Gymnasieelever har bæredygtighed på skoleskemaet 

Affaldssortering, indeklima, biodiversitet, udledning af CO2, transport, vandforbrug og omkostninger til drift er nogle af de områder, som eleverne på 23 gymnasier har haft på skoleskemaet.

18.05.2022

Spadestik Gartnerbyen

Gartnerbyen i Odense spirer

I dag kom spaden i jorden til Gartnerbyen. som indikerer en blomstrende fremtid for den moderne grønne bydel med både butikker, lejelejligheder og ejerboliger, som forventes at stå klar i 2023.

05.05.2022

Sortebrødre Plads

98 nye leje - og almene boliger på vej til Roskildes centrum

Snart bliver en del af Roskildes toppede brosten erstattet med blandede boliger, når parkeringspladsen på Sortebrødre Plads i hjertet af byen viger for 98 nye boliger med grønne gårdrum.

02.05.2022

SIALA

SIALA: Bæredygtigt yogahus med sjæl, charme og jordvarme

Yogahuset på cirka 300 m2 bliver skabt på skruefundamenter for at undgå brug af ressourcekrævende beton, og de store rum med brede plankegulve bliver oplyst af etagehøje vinduer.

28.04.2022

Strandens Hus

Nyt hus til sol, strand & vand

Strandens Hus på Østre Strandvej i Solrød bliver skabt som en hyldest til områdets udendørsliv på strand og i vand, og som et nyt mødested for byens vandglade borgere og lokale foreningsmiljø.

22.04.2022

Kolding Stadion

Nyt atletikstadion til Kolding

Kampgejsten er høj, og sportslivet sprudler i Kolding, hvor vi har været med til at realisere Danmarks teknologisk mest avancerede atletikstadion og en helt ny masteplan for Kolding Fodboldstadion.

12.04.2022

Havehuse Beskåret

HaveHUSENE: Første spadestik med fællesskab og fællessang

HaveHUSENE ved Aarhus har rod i en opdateret version af andelstanken med fælleshave, DGNB-guldcertificering og blandede boligformer til både unge, familier og seniorer i mangfoldigt boligfællesskab.

06.04.2022