Reference

Kontordomicil i Carlsberg Byen


Kuben Management har været bygherrerådgiver for Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S ved etableringen af Emil Christian Hansens Hus. Byggeriet er et 5-etagers erhvervsdomicil på i alt 16.000 m2.

Emil Christian Hansens Hus set fra gaden

Moderne erhvervshus i nyt, attraktivt og centralt kvarter 

I det område, som tidligere husede Carlsberg-bryggerierne i København, mellem Frederiksberg, Valby og Vesterbro, har Kuben Management hjulpet Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S, som bygherrerådgiver med at etablere et 5-etagers erhvervshus på i alt 16.000 m².

Et levende område

Carlsberg Byen er et nyt og levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner.

Sigtet er, at alle kommer til at nyde godt af de grønne områder, kulturelle aktiviteter, boldbaner og legepladser, der er placeret som en integreret del af kvarteret.

 

Emil Christian Hansens Hus

@Danielsen Architecture

Emil Christian Hansens Hus

Huset har fået navnet Emil Christian Hansens Hus, efter den ekspert på Carlsberg-bryggerierne, som isolerede og rendyrkede gærceller til fremstilling af pilsnerøl.

Erhvervsbyggeriet skaber mulighed for arbejdspladser op til 1.100 medarbejdere og har i stueplan både mødecenter, fitnessrum, auditorium og restaurant, ligesom kælderen rummer P-pladser. Byggeriet lejes ud til en enkelt storlejer, Visma Danmark.

Bygherrens forlængede arm

Som bygherrerådgiver for Carlsberg P/S har vi været med fra de tidlige faser, i forhold til tilblivelsen af erhvervshuset.

Vi har i al beskedenhed været ”med ind over stort set alt" og har deltaget i alle projektmøder. Vi har bistået bygherre med projektledelse, udarbejdelse af indstillinger, lejemålsbeskrivelse og aftaler med rådgivere og totalentreprenør.

Vi varetog dialog med kommune og lejer, håndtering af lejertilkøb, gennemførering af granskninger ved faseskift og udførelse bygherretilsyn og commissioningledelse. 

Projektet blev opført som totalentreprise i et partneringforløb med totalentreprenør og rådgivere frem til prissat projektforslag, hvorefter der blev indgået en totalentrepriseaftale.

Vi har været meget glade for samarbejdet - og vores kunde har kvitteret for vores indsats med glimrende evalueringer.

Byggeriet stod færdigt i sommeren 2021. 

 

Her besøger vi Emil Christian Hansens Hus - se filmen her: