Artikel

Martin Wentzer er ny direktør for det offentlige marked


Martin Wentzer er tiltrådt som markedsdirektør for at styrke vores ydelsesprofil til det offentlige marked og fortsætte udviklingen af ydelser inden for analytisk og strategisk by- og arealudvikling.

Martin Wentzer er den 1. oktober 2021 tiltrådt som markedsdirektør i Kuben Management for at styrke vores ydelsesprofil til det offentlige marked. Martin Wentzer har til opgave at udvikle vores nuværende samarbejde med offentlige kunder. Et særligt fokusområde for Martin bliver at fortsætte udviklingen af de ydelser inden for analytisk og strategisk by- og arealudvikling, som fremtiden kommer til at efterspørge. 

Med en baggrund som bygningskonstruktør og projektleder og 15 år i arkitektbranchen – bortset fra en enkelt afstikker til Slagelse Kommune som bygherrerådgiver – har Martin den stærke faglige ballast, der skal til, for i samarbejde med landets kommuner og andre offentlige kunder at finde løsninger på den strategiske dagsorden, som fremtidens bæredygtige byudvikling kræver. Martin bidrager derudover med stærke kompetencer inden for sundhedsområdet. 

Stillingen som markedsdirektør for det offentlige område, som Martin Wentzer tiltræder, er nyoprettet i Kuben Management.

Vil du høre mere om at arbejde hos os?

Kontakt os!

Ulf Christensen

København

Adm. direktør

M:4144 5031 E:ulf@kubenman.dk

Jesper Prip Sindberg

København

Forretningschef, Bygherrerådgivning Offentlig & Bæredygtighed

M:3051 5453 E:jps@kubenman.dk