Artikel

Michael Nyboe - ny projektudviklingsdirektør


Michael Nyboe er ansat som ny projektudviklingsdirektør. Hans opgave bliver at skabe nye projekter på investormarkedet, i tæt samarbejde med bygherrer, myndigheder og vores øvrige udviklingsteam.

Michael Nyboe Kontor

På kontoret i København har vi netop ansat Michael Nyboe som ny projektudviklingsdirektør. Her skal Michael yderligere styrke vores fokus på tidlig involvering i projekterne på investormarkedet ved at skabe nye projektudviklingsmuligheder i tæt samarbejde med bygherrer, myndigheder og vores øvrige udviklingsteam. Michael skal desuden arbejde med at styrke Kuben Managements relationer til private og institutionelle investorer, hvilket ligger godt i tråd med vores strategi med at skabe partnerskaber inden for projektudvikling.

Med en stærk baggrund som bygherrerådgiver og projektudvikler for primært private bygherrer har Michael en dyb viden om ejendomsudvikling, som bidrager til realisere potentialet og udvikle det bedste projekt.

Michael har tidligere været en del af Kuben Management via opkøbet af BYR Gruppen i 2018. Genansættelsen af Michael Nyboe skal styrke vores greb om det private investormarked, hvor der i disse år oprustes kraftigt. Både fordi vi oplever stor efterspørgsel fra bl.a. private investorer, men også fordi vi selv er på udkig efter gode udviklingsmuligheder, hvor der bl.a. kan skabes bæredygtige, integrerede bydele og byggerier, hvor mennesker kan trives og lykkes.

”Vi er glade for at byde Michael velkommen tilbage på holdet. Michaels mangeårige erfaring, hans evne til at finde de gode projektmuligheder i kombination med hans stærke netværk og idérigdom, er de kompetencer vi har brug for, når vi skal indfri vores ambition om at være den foretrukne samarbejdspartner for udviklingen af det byggede miljø. Vi er allerede godt på vej med mange spændende projekter, men der er stadig et stort uopdyrket potentiale rundt om i Danmark, som vi ser frem til at afdække og realisere”, siger administrerende direktør Ulf Christensen.

Michael har en stor passion for at udvikle bæredygtige byggerier til mennesker i forskellige stadier i livet, og ansættelsen i Kuben Management ligger godt i tråd med den: ”Jeg har den dybeste respekt for den måde, Kuben Management arbejder, samarbejder og projektudvikler på. Altid med mennesket i centrum, i god tone og med et ønske om at skabe bæredygtighed på den lange bane og de bedste rammer for dem, der skal bruge bygningerne i fremtiden. Det er værdier, jeg kan stå inde for, og derfor er jeg stolt af at være tilbage på kontoret i København, hvor jeg ser frem til, at jeg sammen med mine kompetente kolleger igen skal bidrage til udviklingen af det byggede miljø i Danmark”.

Vil du høre mere?

Kontakt os!

Michael Nyboe

København

Projektudviklingsdirektør

M:2033 6480 E:min@kubenman.dk

Henning Backe

København

Forretningschef, Investor og Erhverv

M:6124 4263 E:heba@kubenman.dk