Artikel

Nicolai Muhs - ny markedsdirektør


Nicolai Muhs er tiltrådt som markedsdirektør på vores kontor i Kolding, og skal indgå i ledelsesteamet sammen med forretningschef Tina Andersen Mølby for Region Syd.

Nicolaimuhs Portraet 800X1200

Ny markedsdirektør til vores kontor i Kolding

Efter vores mangeårige regionsdirektør Kurt Bech har valgt at trappe ned i tid, har vi valgt at ændre lidt på ledelsesstrukturen i Region Syd. Det har ført til ansættelsen af Nicolai Muhs, som ny markedsdirektør på vores kontor i Kolding.

Udover at blive en del af ledelsen i Region Syd vil Nicolai skulle beskæftige sig med salg, projekt- og markedsudvikling - og kommer til at skulle bidrage med at skabe nye spændende projekter hos os.
 
Nicolai kommer fra en stilling i boligselskabet Civica som partnerskabschef, hvor hans primære opgave de seneste år har været at udvikle det strategiske partnerskab LIVA. I de seneste seks år var Nicolai ligeledes en del af ledelsen i Civica’s byggeafdeling.

Han kommer således med erfaringer, der gør ham til en stærk profil til at indtræde i ledelsen hos Kuben Management Region Syd med ansvar for at udvikle og vedligeholde samarbejdsrelationer både i det almene, private og offentlige marked.

 

 

Vil du høre mere om hvordan vi kan samarbejde?

Nicolai Muhs

Kolding

Markedsdirektør syd

M:2154 0171 E:muhs@kubenman.dk

Tina Andersen Mølby

Kolding

Forretningschef syd

M:2014 5593 E:tiam@kubenman.dk