Artikel

Nyt bymidteprojekt til Allerød Centrum


I Kuben Management har vi varetaget AkademikerPensions interesser ved at drive udviklingen og koordinere indsatsen fra de forskellige fagligheder ifm. udviklingsarbejdet på Allerød Kulturtorv.

 

Før sommerferien kunne vi dele nyheden om at vi har bistået AkademikerPension i en intensiv proces med udviklingsarbejdet på Allerød Kulturtorv, der resulterede i at et enigt byråd i Allerød Kommune udpegede vores team som vindere af grundudbuddet og godkendte vores projekt. Udover AkademikerPension bestod vinderteamet af URBAN POWER, C.F. Møller Architects og NIRAS.

I Kuben Management har vi varetaget AkademikerPensions interesser ved at drive udviklingen og koordinere indsatsen fra de forskellige fagligheder. Vi har desuden bistået med at udvikle og optimere et solidt økonomisk grundlag for gennemførelsen af projektet.

Nu står vi med et gennemarbejdet projekt af høj arkitektonisk kvalitet, både hvad angår bygninger og uderum. Derudover har vi lagt planer for hvordan de store ambitioner for bæredygtighed skal opnås i et tværfagligt samarbejde.

Vi er taknemmelige for indsatsen og samarbejdet, og ser frem til at komme videre med opførelsen af projektet midt i Allerød, hvor beboere og borgere kan leve og trives.

”Vi er meget glade for at have fået muligheden for at være med til at realisere Allerød Kulturtorv"
Ulf Christensen Administrerende Direktør, Kuben Management
Visualisering af Allerød Kulturtorv

@C.F. Møller Architects / URBAN POWER

Kort om projektet

Projektet bliver opført centralt i Allerød mellem byens S-togs-station, gågaden og Ravnsholt Skov, og kommer til at omfatte tre ejendomme med cirka 100 lejligheder (9.000 m2), en café (200 m2), 800 m² offentlige lokaler og en P-kælder.

Det særlige for projektet er at projektet forventes at blive ca. 10.000 m2, i stedet for de mulige 12.000 m2, hvilket skaber ekstra plads til grønne områder og gode opholdsarealer.

Projektet forventes at stå færdigt i sommeren 2025.

Vil du høre mere om projektet?

Så kontakt os! 

Ulf Christensen

København

Adm. direktør

M:4144 5031 E:ulf@kubenman.dk

Martin Wentzer

København

Markedsudviklingsdirektør

M:4060 5985 E:mawe@kubenman.dk

Jens Kløve

København

Chefrådgiver, Investor og Erhverv

M:5150 5154 E:jkl@kubenman.dk