Artikel

Nyt hus til sol, strand & vand


Strandens Hus på Østre Strandvej i Solrød bliver skabt som en hyldest til områdets udendørsliv på strand og i vand, og som et nyt mødested for byens vandglade borgere og lokale foreningsmiljø.

Strandens Hus
Udvalgt Strandens Hus

Nyt hus til sol, strand & vand i Solrød 

Solrød levede op til sit navn, da første spadestik til det kommende Strandens Hus blev taget den 11. april 2022 i det solrige forårsvejr.

Strandens Hus på Østre Strandvej bliver skabt som en hyldest til områdets udendørsliv på strand og i vand, og som et nyt mødested for byens vandglade borgere og lokale foreningsmiljø. Smilene var derfor store hos Emil Blücher, som er borgmester i Solrød Kommune, Morten Scheelsbeck, der er byrådsmedlem og formand for kultur-, Idræts – og Fritidsudvalget, og Jørgen Thomsen, administrerende direktør for Totalentreprenøren Elindco.

Det er med projektet lykkedes at fastholde den unikke stemning i det gamle sommerhusområde, som er kendetegnet af høje fyrtræer og strandeng. På grunden står i forvejen enkelte bygninger, som bliver renoveret eller revet ned, og der vil blive opført et fælleshus i to etager, to saunahuse og et sted til opbevaring af kajakker og sejlbåde.

Processen med at forme projektet har været i gang i et par år, hvor Kuben Management har været involveret som bygherrerådgivere fra start til slut, anført af vores forretningschef Henning Backe, bygherrerådgiver Alan Øskan og arkitektkonsulent Sidsel Blegvad Seier.

Strandens Hus forventes at stå klar i begyndelsen af 2023 sammen med resten af det nye område, der ses i visualiseringen til venstre..

Terrænet på grunden bliver tilpasset til de nye forhold, og der skal skabes nye adgangsveje, stier, indkørsler, parkeringspladser, cykelparkering, miljøstation m.m.

Derudover vil der på hjørnet af Østre Strandvej og Gammel Køgevej blive etableret nye parkeringspladser.

Teamet bag Strandens Hus er:

Bygherre: Solrød Kommune
Bygherrerådgiver: Kuben Management
Totalentreprenør: ELINDCO
Rådgiver: MOLE arkitekter
Rådgiver: A-J Rådgivende Ingeniører
Landskabsarkitekt: Thing Brandt Landskab ApS

Vil du høre mere?

Kontakt os!

Henning Backe

Forretningschef, Investor og Erhverv

M:6124 4263 E:heba@kubenman.dk