Artikel

Sne, steg og spadestik


Første spadestik i Carlsberg Byens Byggeafsnit 14, som er byggeriet af Beckmanns Tårn og Vilhelm Hus, blev fejret med taler, flæskestegssandwich og Cocio på byggepladsen i Valby.

BA14 Spadestik

Sneen dalede, da første spadestik i Carlsberg Byens Byggeafsnit 14 i dag blev fejret med taler, flæskestegssandwich og Cocio på byggepladsen i Valby, hvor de mange sikkerhedshjelme, selvlysende arbejdsjakker og brede smil vidnede om det store og dedikerede team, der arbejder på byggeriet af Beckmanns Tårn og Vilhelm Hus. En kæmpe opgave, som vores projektchef Jesper Tornberg og flere kolleger fra Kuben Management også har været involveret i fra starten.

Fra industri til beboerliv
”Carlsberg Byen er efterhånden blevet en ret rost bydel. Det har ikke altid været sådan, men det er den i dag. Jeg er glad for, at vi har fastholdt den strategi og tidsplan for udvikling af bydelen, som vi lagde i 2013. Og jeg er meget stolt over den indsats, alle har bidraget med gennem årene. Der venter nogle spændende år endnu, hvor vi bygger videre. Vi har forvandlet et industriområde, der er fire gange så stort som Tivoli, til en bydel med restauranter og butikker, beboere, liv og børn i gaderne”, lød det i dagens tale fra Jens Nyhus, der er Carlsberg Byens administrerende direktør, da han i dag skulle sætte ord på den arbejdsproces, de involverede parter foreløbig har været igennem.

Han fortsatte: ”Dorte Mandrup har tegnet Vilhelm Hus og Beckmanns Tårn som en hyldest til det gode håndværk, og i 2024 vil Ny Carlsberg Vej igen blive belagt med brosten og sat med træer. Snart ser alt ud, som vi ønskede os, og som vi forestillede os for nogle år siden.”

Konstruktivt samarbejde
Han benyttede samtidig lejligheden til at fremhæve Carlsberg Byens samarbejdspartnere: ”Tak til Arpe & Kjeldsholm som totalentreprenør, MOE som ingeniører, Opland som landskabsarkitekter, Dorte Mandrup som arkitekter og ikke mindst Kuben Management, som har været med til at stå for et fantastisk projekteringsforløb igen på det her projekt i Carlsberg Byen. Samarbejdet har igen været konstruktivt og meget løsningsorienteret, i en ånd af dedikation og professionalisme. Også når det gjaldt, at vi lige skulle løse de sidste detaljer, som gjorde at også bygherrens økonomi hang sammen. Det har været en rigtig god proces, og vi er rigtig glade for at nå hertil, hvor vi er kommet.”

Flotte boliger og arkitektur
Carlsberg Byens administrerende direktør blev suppleret af Thomas Sørensen, som er partner i entreprenørfirmaet Arpe & Kjeldsholm: ”Processen viser endnu engang fordelene ved Carlsberg Byens samarbejdsmodel, hvor vi sammen med MOE, Dorte Mandrup, Opland og Kuben Management har projekteret et byggeri med et inspirerende og rart arbejdsmiljø for erhvervslejemålene og flotte lyse boliger for kommende beboere, indpakket i rigtig flot arkitektur.”

 

 

Vil du vide mere?

Så kontakt os!

Jesper Tornberg

København

Projektchef, Investor og Erhverv

M:4026 2447 E:jto@kubenman.dk

Henning Backe

København

Forretningschef, Investor og Erhverv

M:6124 4263 E:heba@kubenman.dk