Artikel

Vi forpligter os til SBTi


Som en del af NRGI-koncernen er vores ambition om at være en accelerator for den grønne omstilling. Det har ført til, at vi har forpligtet os til Science Based Targets initiative.

Vi vil fastsætte ambitiøse klimamål

Derfor forpligter vi os til Science Based Targets initiative (SBTi).  Forpligtelsen indebærer at vi skal udarbejdelse klare klimamål, handlingsplaner og milepæle, der skal godkendes af SBTi. Dette er med til at sikre, at vi arbejder aktivt for at leve op til Paris-aftalens målsætning om at begrænse den globale opvarmning til 1,5°C.

Science Based Targets initiative (SBTi) - en global standard, der understøtter virksomheders arbejde med at fastsætte ambitiøse klimamål baseret på den seneste klimaforskning.
DSC 0586

Med SBTi kvalitetssikrer vi vores målsætninger og handleplaner, fordi vi som en del af forpligtigelsen skal udarbejde klare klimamål, handlingsplaner og milepæle, som skal godkendes af SBTi.

Det er med til at sikre, at vi arbejder aktivt for at leve op til Paris-aftalens målsætning om at begrænse den globale opvarmning til 1,5°C.

Ved at basere vores klimamål på den seneste klimaforskning sikrer vi, at vores indsats er effektiv og ambitiøs i kraft af den videnskabelige tilgang. På den måde kan vi komme tættere på at realisere vores vision om en grønnere fremtid.