Anerkendt garanti for mere bæredygtig kvalitet

DGNB-certificering


DGNB-certificering synliggør byggeriets levetidsomkostninger og miljøprofil og sikrer, at sociale parametre som indeklima, komfort og sikkerhed er i højsædet i byggeriet.

Solceller

Hvad er en DGNB-certificering?

Med den internationalt anerkendte DGNB-certificering får bygherren garanti og dokumentation for, at en bygning er opført i den forventede, bæredygtige kvalitet.

Certificeringen synliggør byggeriets levetidsomkostninger og miljøprofil og sikrer, at sociale parametre som indeklima, komfort og sikkerhed er i højsædet i byggeriet.

Fremtidssikrede byggerier

Lige så vigtigt er det, at et bæredygtigt byggeri skaber attraktive arbejdspladser, trivsel og velvære for beboere og et godt miljø for indlæring i undervisningsbygninger.

Disse elementer er vigtige for at fremtidssikre bygningen. De giver højere salgs- og udlejningsværdi, lavere drifts- og vedligeholdelsesudgifter og kan medvirke til at skabe attraktive arbejdspladser, trivsel og velvære for beboere.

Fra idé til færdigt byggeri

Vi har omfattende erfaring med rådgivning om DGNB-certificering og bæredygtigt byggeri.

Med i teamet har vi medarbejdere med baggrund i konsulent- og auditoruddannelserne fra Danish Green Building Council (DK-GBC), som kan bistå bygherrer med alle trin i processen. Fra de første idéer om bæredygtige løsninger i den indledende fase til den endelige DGNB-certificering af det færdige byggeri.

Vi rådgiver bygherren i hele byggeprocessen og hjælper med at opnå den DGNB-certificering, som bygherren har sat sig som mål for byggeriet.

Stor erfaring med mere bæredygtigt byggeri

Vi er en af de mest erfarne aktører inden for rådgivning om mere bæredygtigt byggeri – og en af de få rådgivningsvirksomheder, der har stået for en platin-certificering.

Vores DGNB-konsulenter og DGNB-auditorer arbejder for at sikre bygherren et robust og langtidsholdbart byggeri, hvor mennesker trives og lykkes, og hvor de negative miljøpåvirkninger minimeres. Vi involverer bygherren, så investeringen i et bæredygtigt byggeri bliver målrettet og gør en miljømæssig forskel.

Kuben Management rådgiver bygherren om:

  • Livscyklusanalyse (LCA)
  • Totaløkonomi (LCC)
  • Bæredygtighedsstrategier
  • Energibesparelser
  • Sundt indeklima
  • Bæredygtighedsledelse
  • DGNB-certificeringer.

Vi sikrer den røde tråd i byggeriet

Vi etablerer en bæredygtighedsorganisation, som er med til at sikre den røde tråd ift. det mere bæredygtige byggeri.

Vores konsulenter og auditorer er aktive medspillere i hele processen og de ved, at formidling og kommunikation er nøglen til et succesfuldt, bæredygtigt byggeri.

Vi arbejder med alle former for byggeri

Vi arbejder for at skabe mere bæredygtige løsninger i alle typer byggeri og har bl.a. uddannede DGNB-auditorer, der kan medvirke til at DGNB-certificere bygninger i drift. I et bæredygtigt byggeri eller ved DGNB-certificering kan vi være med fra projektets start til slut.

DGBN-certificering af bygninger i drift

Når eksisterende bygninger bidrager til den grønne omstilling. Kontakt os for at høre mere om bæredygtighedscertificering af bygninger i drift.

DGNB-certificerede projekter, vi er stolte af

Vil du vide mere om DGNB?

Camilla Lodberg Jensen

Chefrådgiver

T:7938 1392 M:2535 7426 E:calj@kubenman.dk

Søren Fonseca Pedersen

Afdelingsleder

T:9877 8976 M:2488 4983 E:sofp@kubenman.dk