« Gå til nyhedsoversigt

500 på interesseliste til 46 boliger på Nyborg Midtermole

I dag blev første spadestik til de nye boliger på Nyborg Midtermole taget. Byggeriet kommer til at bestå af i alt 62 boliger med PBU - Pædagogernes Pension som bygherre.

Projektet rummer 48 nye lejligheder og 14 nye penthouses, som er tilpasset et moderne og aktivt liv tæt på byen og vandet. Boligerne kommer til at ligge på Midtermolen, så de får vand til tre sider og får alle altaner. Byggeriet opføres i et enkelt formsprog i bæredygtige materialer og DGNB-certificeres som det første boligbyggeri i Nyborg.

Bag projektet ligger blandt andet en stor analyse af områdets boligpotentiale fra rådgivningsvirksomheden Exometric – data, der ligger til grund for det indledende projektudviklingsarbejde, vi har forestået. Som bygherrerådgiver for PBU varetager vi desuden proces, økonomi, teknik og jura relateret til byggeriet fra opstart til 5-års gennemgangen, og vi er stolte over at være med til at skabe et projekt, hvor interessen for de nye boliger allerede før byggestart er så positiv og overvældende.

De kommende boliger er tegnet af SKALA Arkitekter A/S og har klare referencer til traditionelle skandinaviske havnehuse.

Læs mere om projektet i pressemeddelelsen Over 500 på interesseliste til nye boliger på Nyborg Midtermole