« Gå til nyhedsoversigt

Boliger for 100 millioner kroner på vej i Aabybro

I et partnerskab mellem Jammerbugt Kommune, Nørresundby Boligselskab, ejere og lejere i Aabybro Centret og private investorer er Kuben Management som projektudvikler og bygherrerådgiver med til at etablere cirka 17.000 nye kvadratmeter i centrum af Aabybro.

Projektet rummer 50 procent alment byggeri og 50 procent privat bolig- og erhvervsbyggeri. Etape 1 på omtrent 10.000 m2 er allerede under opførelse, og etape 2 vil kommunalbestyrelsens behandle udformningen af i 2020.

De i alt 56 almene boliger, ca 4.000 m2 erhverv og 16 private boliger i etape 1 opføres i Aabybro Centret som også midlertidigt rummer 4 genhusede erhverv og permanent åbner op for etablering af nye gennemgående sti- og boulevard forbindelser mellem centrum, skole og aktivitetsfaciliteter. Projekterne er en del af et større byfornyelsesprojekt i Aabybro, og vi glæder os over at være med til støtte en bæredygtig udvikling i byen og til at følge byggerierne til dørs.

Kontakt Henrik Steen Sørensen på hss@kubenman.dk eller 4031 3467, hvis du vil høre mere om projektet eller om Kuben Managements rolle.