« Gå til nyhedsoversigt

Eftertragtede billige boliger opføres nu i Skanderborg

”Jeg glæder mig til at følge projektet, så området igen kommer til at summe af liv”, sådan sagde Borgmester Frands Fischer, da han onsdag den 19. februar tog første spadestik til 68 almene boliger på Vesterskovvej i Skanderborg.

Byggeriet af de 4.800 m2 følger bekendtgørelse 403, hvilket betyder, at 50 procent af boligerne er små billige boliger på omkring 40m2. De tre blokke, som kommer til at ligge som en del af sundhedskarréen, forventes at stå færdigt midt i oktober 2021.

”Vi har været igennem en spændende og lærerig proces indtil videre. Vi glæder os til samarbejdet i udførelsesperioden og ikke mindst til at se det færdige resultat, for der er stor efterspørgsel efter mindre og billige lejeligheder i Skanderborg centrum”, sådan siger Projektchef hos SAB, Ole Høi.

Som bygherrerådgiver for Skanderborg Andelsboligforening glæder vi os også over at være med til at øge andelen af gode, betalelige boliger i Skanderborg. Vores rolle har blandt andet været at forestå udbudsmateriale til totalentreprisekonkurrence, afholde udbud med forhandling, bygherrerådgivning i projekteringsfasen, og vi forsætter nu som bygherrerådgiver i udførelsesfasen og ved 1 års gennemgang.