« Gå til nyhedsoversigt

Gartnerbyen i Odense spirer: Nu er byggeriet af 89 nye, kommende bæredygtighedscertificerede boliger i gang

I dag blev det første spadestik taget til byggeriet 'Trekløveren' i den nye, centrale Odense-bydel Gartnerbyen. Direktør Allan Nielsen fra Totalentreprenøren Skjøde, Ejendomsdirektør Søren Tang Kristensen fra Industriens Pension og bestyrelsesformand Anker Boye fra GartnerByen P/S stod for at stikke spaden i jorden.  

Trekløveren består af tre DGNB-guld certificerede punkthuse med i alt 89 nye boliger, som opføres af Industriens Pension.

I mange år var det små stiklinger, der blevet stukket i jorden på grunden, der tidligere husede den fynske gartnerigigant GASA. Men i dag var det altså spaden, der kom i jorden, og som indikerer en blomstrende fremtid for den moderne grønne bydel med både butikker, lejelejligheder og ejerboliger, som forventes at stå klar i 2023.

Vores projektdirektør Morten M. Mathiasen og bygherrerådgiver Thomas Schou har gennemført den tekniske due diligence og kontrahering og vil fremover varetage bygherrens overordnede tilsyn i forbindelse med projektets styring af tid, økonomi og kvalitet.

Vi har rådgivet Industriens Pension i forbindelse med Trekløver-projektets kontraktindgåelse, økonomi, arkitektur, byggeteknik og det overordnede bygherretilsyn. En proces, der foreløbig er gået godt i positivt samarbejde med Skjøde, der er totalentreprenører, arkitekterne fra Arkitema og Cowi som ingeniører.

Vi glæder os til at se Trekløveren forme sig i den nye fynske bydel. De 89 nye boliger bliver et godt supplement til bydelens seniorbofællesskab, som vi også har været bygherrerådgivere på.