« Gå til nyhedsoversigt

Godt samarbejde bag byggeriet af Carlsberg Byens sidste tårn

I løbet af de næste 4 år bliver det sidste af Carlsberg Byens 9 tårne opført, og Kuben Management er med som bygherrerådgiver på projektet. Ud over et 80 meter højt tårn med kontorlokaler og boliger - Beckmann Tårn - rummer projektet også byggeriet af Wilhelm Hus med bl.a. caféer, butikker, boliger og et indre gårdrum. Beliggenheden er centralt i Carlsberg Byen, hvor Carlsbergs tidligere hovedkontor lå.

Tillid i projektteam gavner processerne
Projektet er vores femte igangværende opgave for udviklingsselskabet bag Carlsberg Byen, og vi er glade for igen at kunne bidrage til en god proces og et godt slutresultat. Kuben Managements projektchef Jesper Tornberg fortæller, hvordan teamet på projektet arbejder:

”Som noget lidt særligt har alle firmaer i projektteamet udført andre opgaver for Carlsberg Byen i andre teams. I et samarbejde præget af tillid, åbenhed og ansvarlighed drøfter vi løsninger og sparrer løbende om den endelige opgave, som ikke ligger fast fra start. Den dialogbaserede tilgang giver et godt arbejdsmiljø med et lavt konfliktniveau, og fordi mange af de tilknyttede personer kender hinanden fra tidligere projekter, glider processerne godt – vi har jo været igennem det sammen før”.

Byudvikling med mening
For Jesper Tornberg er det også en unik oplevelse at arbejde på et stort projekt som Carlsberg Byen: ”Vi er med til omdanne ét af Danmarks største tidligere produktionsarealer til en helt ny bydel, hvor nye og gamle bygninger og byrum, boliger, erhverv, butikker og caféer smelter sammen, så der skabes gode rammer for et aktivt byliv. Det er både spændende og sjovt at arbejde med, og samtidig får vi mange gode erfaringer, som vi tager med videre til fremtidige projekter”.

Kvalitetssikring fra start til slut
Vores opgave bliver nu at sikre tid, økonomi og kvalitet gennem alle projektets faser – fra dispositionsforslagsfase til projektforslag, myndighedsprojekt, indgåelse af aftale med totalentreprenør samt udbuds- og udførelsesprojekt. Vores erfaring er, at dette bedst sker med afsæt i en god proces og godt samarbejde på teamet, som vi er med til at skabe og facilitere. Ved alle faseskift udfører vi desuden projektgranskninger, og vi bistår med løbende bygherretilsyn i udførelsesfasen samt tilpasning af projektet til kommende lejere og købere.


Projektchef Jesper Tornberg får en forsmag på det kommende højhus' flotte udsigt over København.

Foruden dette projekt hjælper vi Carlsberg Byen P/S med bygherrerådgivning på karrebebyggelse og 100 meter højhus, en erhvervsbygning til 1.100 medarbejdere, commissioningledelse og generelt drifts- og vedligeholdelseskoncept for byggerierne.