« Gå til nyhedsoversigt

Kuben Management skal udvikle nyt sundhedshus i Nyborg med et stærkt hold af underrådgivere

Nyborg Kommune har netop underskrevet kontrakt med Kuben Management om udviklingen af et nyt sundhedshus i Nyborg. Kuben Management skal sammen med sine underrådgivere PLH Arkitekter, MOE og Folmer Studio, være bygherrerådgiver for kommunen. Kuben Management har i forvejen et godt samarbejde med Nyborg Kommune om flere projekter. Teamet tager erfaringer fra udvikling af en række andre kommunale sundhedshuse med til udviklingen af Nyborgs nye Sundhedshus og dermed sikres det bedste udgangspunkt for at skabe optimale fysiske rammer for de daglige brugere.

Visionerne i projektet vækker glæde hos Kuben Management
Hos Kuben Management vækker muligheden for at deltage i udviklingen af det nye sundhedstilbud glæde: ”Vi ser frem til at gribe de visionære tanker, som kommunen har med det nye sundhedshus,”, siger administrerende direktør i Kuben Management, Ulf Christensen, som fortsætter: ”Et projekt med de ambitioner, som Nyborg Kommune har for det kommende sundhedshus, kalder på inddragelse af borgere, brugere og sundhedsfaglige kompetencer, der i samarbejde med arkitekter, ingeniører, entreprenører og Nyborg Kommunes dygtige fagpersoner kan realisere det visionære projekt”.

Teamet sikrer projektet den stærkeste tværfaglige rådgivning
At bygherrerådgivningen skal deles ligeligt mellem tre aktører gør, at alle på bedste vis kan bringe deres kompetencer i spil på projektet, og Kuben Management ser frem til samarbejdet med teamet: ”Det er helt bevidst, at vi har valgt at samle andre stærke spillere på markedet for bygherrerådgivning for at indfri Nyborg Kommunes vision for det nye sundhedshus . Vores mål er altid at tilbyde kunden den bedst mulige rådgivning, og når vi har valgt at gå sammen med MOE, PLH og Folmer Studio, sikrer vi, at Nyborg Kommune får det bedste stærkeste hold til opgaven, siger Tina Andersen Mølby, som er afdelingsleder i Kuben Management i Kolding. ”Et sundhedshus har rigtig mange daglige brugere – både besøgende og sundhedspersonalet– og der er derfor en del rutiner og arbejdsgange, der skal spille sammen for at give brugerne optimale fysiske rammer for at skabe bedre sundhed og mere trivsel for borgerne i Nyborg”, fortsætter hun.

Brugerinddragelse og involvering er nøglen til et sundhedshus i topklasse
Opgaven på sundhedshuset i Nyborg ligger fint i tråd med Kuben Managements strategi om at bidrage til at opføre byggerier, hvor folk kan leve og trives: ”Et sundhedshus har stor betydning i lokalsamfundet som et samlingspunkt, hvor der kan skabes nærvær og tryghed mellem sundhedsvæsenet og borgerne, og det er vi helt bevidste om. Derfor er det essentielt, at vi fra starten inddrager og involverer alle parter i projektet, så vi sammen med Nyborg Kommune kan skabe et sundhedshus i topklasse”, siger Tina Andersen Mølby.