« Gå til nyhedsoversigt

Mangelfri aflevering af 93 boliger i det nybyggede Rådhus Have

Den 21. juni stod solen skarpt over det nybyggede boligkompleks, der ligger i attraktive grønne omgivelser ved Rådhussøen i Albertslund. Samme dag blev bygningens 93 kvalitetslejligheder afleveret af totalentreprenøren til PBU – Pædagogernes Pension, der er bygherre på projektet.

Kuben Management har stået for projektudviklingen og varetaget opgaven som bygherrerådgiver fra idé til aflevering. Kvalitet, tidsplanen og økonomien blev holdt inden for de aftalte rammer. Faktisk stod lejlighederne klar til indflytning allerede færdige 3-4 uger før aflevering, så chefbygherrerådgiver Lars Damkjær Olesen fra Kuben Management  sammen med teamet fra Deas kunne sikre en god overdragelse til de fremtidige driftsansvarlige. 

For bygherren PBU er overholdelse af tidsplanen yderst vigtig, så udlejningen kan starte til det aftalte tidspunkt, og overholdelse af budgettet for byggeriet sikrer realisering af det forventede afkast. Samtidig er det vigtigt, at afleveringen sker uden mangler, så lejeren får en god oplevelse i forbindelse med indflytning i deres nye bolig.

Helt fra idéstadiet til indflytning er der truffet bevidste valg for at sikre miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed. Det betyder, at ambitionen om at få boligerne DGNB Guld-certificeret til fulde er blevet indfriet.