« Gå til nyhedsoversigt

Prøvelejligheder åbnet på Midtermolen i Nyborg

Mere end 600 personer har allerede skrevet sig på venteliste til de 54 lejeboliger på Nyborg Midtermole, og snart er halvdelen af de 10 attraktive Penthouselejligheder solgt.

Det er svært ikke at lade sig begejstre over både beliggenheden og historiens vingesus, når man kaster et blik på de nye boliger på det gamle DSB-terræn på havnen i Nyborg. Og det har ganske mange personer fundet ud af.

Da den første prøvelejlighed åbnede søndag den 31. marts var der således mere end 600 personer skrevet på listen til at komme ind og bo attraktivt i komplekset med PBU – Pædagogernes Pension som bygherre. Interessen er til at tage føle på, og ifølge projektchef i Kuben Management Morten M. Mathiasen, er det ikke så underligt: ”Det er et jo et klassisk havnebyggeri med rejsning på taget og runde vinduer, og så holdt i sort og med virkelig gedigne materialer over hele linjen.”

Morten M. Mathiasen fremhæver flere andre forhold som værende afgørende for projektets succes. Fx at der er vand på tre sider,  og at der derfor er mere luft og plads omkring byggeriet end man ellers ofte ser. Desuden er det lyse og velindrettede boliger, som alle har udsigt til vandet fra de store altaner - alle vestvendte.

Nyborg Kommune er den fynske kommune med den største årlige befolkningstilvækst og det er endnu en grund til at lejeboligerne forventes at være fuldt udlejede 1. september, og at der formentlig meldes om udsolgt på ejerboligerne når der står oktober på kalenderbladet.

”Midtermolen i Nyborg ligger også bare godt,” siger Morten M. Mathiasen og fortsætter: ”Man kan være på motorvejen på under fem minutter, eller man kan cykle til banegården på den samme tid. Derefter er der en times togtur til København.”

Boligerne er tegnet af SKALA Arkitekter A/S som har ladet sig inspirere af traditionelle skandinaviske havnehuse, og totalentreprenører er CJ A/S.

Læs mere på http://www.nyborg-midtermole.dk