« Gå til nyhedsoversigt

Projektudvikling: Nyt, blandet boligområde I Horsens

I dag skrev Pædagogernes Pension (PBU), Domea Horsens og Danhaus sammen med Horsens Kommune under på en aftale om et nyt boligbyggeri, Brahesbakke, ved Bygholm Sø 3 km uden for Horsens. Byggeriets i alt 130 boliger kommer til at bestå af både ejer-, leje- og almene boliger med Pædagogernes Pension (PBU) som bygherre for de private lejeboliger, Domea Horsens for de almene familieboliger og Danhaus for byggeriet af de private ejerboliger.

Vi er med som projektudvikler og bygherrerådgiver på Brahesbakke, og det har været vigtigt for os at bidrage til samarbejdet i teamet og til at skabe et boligområde, der vil appellere til flere målgrupper.

”Brahesbakke er endnu et eksempel på, hvordan vi i samarbejde med institutionelle og private investorer udvikler nye boligprojekter med blandede ejerformer. Bag Brahesbakke ligger blandt andet en stor analyse fra rådgivningsvirksomheden Exometric, der har afdækket områdets boligpotentiale for os,” siger Ulf Christensen, adm. direktør i Kuben Management og Exometric.

Brahesbakke kommer til at ligge i smukke omgivelser, hvor boligerne samler sig i små trygge nærmiljøer og åbner sig op til et fælles rekreativt område, der danner rammer for leg og aktivitet. Skala Arkitekter har tegnet det flotte projekt.

Læs pressemeddelelsen ’Horsens får 130 nye boliger i skønt naturområde’ her: