« Gå til nyhedsoversigt

Rejsegilde for Carlsberg Byens største erhvervsdomicil

En veloverstået første etape på byggeriet af et nyt domicil i Carlsberg Byen til software-virksomheden Visma blev tidligere på ugen fejret med et stort rejsegilde. Byggeriet, der har fået navnet Emil Christian Hansens Hus, er med sine 16.000 m2 det største erhvervsbyggeri på Vesterbro i København i nyere tid.

Huset rummer – ud over kontorer til Vismas ca. 1000 medarbejdere – tre atriumgårde, mødecenter, café, auditorium, fitness, tagterrasser, kantine i to plan med tilhørende byrum samt fuld P-kælder.

De mange fremmødte til rejsegildet bekræftede den tilfredshed og engagement fra projektets forskellige parter, vi som bygherrerådgiver også oplever – lige fra udvikler til håndværker. Byggeriet følger tid og økonomi og forventes færdigt til foråret 2021.

Fra Kuben Management har vi et team på 6-7 personer med, der løbende er engageret i alt fra den indledende projektering, faseskift, kontrahering, projektledelse, lejeaftalebilag, til bygherretilsyn og commissioningledelse.

Arpe & Kjeldsholm A/S bygger domicilet i totalentreprise for Carlsberg Byen P/S, og ejendommen er solgt til overtagelse af KLP Ejendomme, der fremadrettet lejer bygningen ud på lang kontrakt til Visma.