« Gå til nyhedsoversigt

Stærkt samarbejde sikrer nybyg i nye højde – forud for tidsplanen

I Hasseris ved Aalborg er der både højt til himlen og åbne vidder. Og de 427 nye ejerboliger, PenSam opfører i samarbejde med Kuben Management, er ingen undtagelse. Boligerne bliver nemlig en del af en helt ny og moderne bydel i området, hvor kvalitet og eksklusivitet er i højsædet. Sofiendal Enge er navnet, og forventningerne er tårnhøje.

Den første af i alt otte etaper forløber efter planen og ved udgangen af januar stod de første demohuse klar.

Et projekt ud over det sædvanlige
Sofiendal Enge byder på både rækkehuse og ejerlejligheder opført i et, to og tre plan. I alt opføres 49.000 etagemeter på det store projekt.

Et projekt i den størrelsesorden kræver ikke bare stram projektstyring og en tung faglighed, men også et tæt og tillidsfuldt samarbejde. Gennem hele processen har samarbejdet mellem Kuben Management og Pensam været baseret på tillid, løbende dialog og faglig erfaring fra øverste hylde, og resultatet bliver derefter. Sofiendal Enge er et lysende eksempel på, når tingene går op i en højere enhed.

”Hele projektet bærer præg af, at det er enormt professionelle organisationer, der har bemandet sagen med erfarne folk, og alle ønsker at levere et godt projekt. Vi kender vores respektive roller og respekterer hinandens ansvarsområder, og det gør en kæmpe forskel i et stort projekt som dette,” fortæller projektchef Jeppe Vamberg fra Kuben Management.

De første beboere kan se frem til at flytte ind i deres eksklusive og moderne boliger den 1. juli 2019 – hele to måneder tidligere end planlagt. Hele projektet forventes at være færdigt ved udgangen af 2020.