« Gå til nyhedsoversigt

Tre nye projekter med boligforening

Sammen med Boligforeningen Lillebælt, Boligkontoret Danmark og Middelfart Kommune har vi gennem de sidste års tid udviklet en række spændende projekter og nu taget første spadestik til nye boliger i både Skrillinge, Middelfart og Nørre Aaby.

Tre første spadestik på tre måneder
I slutningen af januar fejrede vi opstarten på byggeriet af 48 nye almene boliger i Skrillinge, som kommer til at ligge i naturskønne omgivelser kun et par kilometer fra Middelfart by. Boligerne bliver dels almindelige familieboliger dels små flexboliger med en lavere husleje.

I midten af marts igangsatte vi byggeriet på den gamle TAXA-grund i Middelfart, hvor der bygges 19 nye almene boliger. Boligerne får en central beliggenhed i byen, lige ved banegården. I byggeriet bliver der også et erhvervslejemål til Taxa Fyn, som boligforeningen har købt grunden af.

Tirsdag d. 3. april fejrede vi så Boligforeningen Lillebælts tredje spadestik og starten på en fornyelse af bymidten i Nørre Aaby. Det skete med første spadestik til 30 nye almene boliger og indvielse af et nyt bibliotek i det gamle rådhus. Sammen med biblioteket etableres 8 af boligerne i det gamle rådhus, mens de øvrige boliger opføres som nybyggeri på tilstødende arealer.

Det er utroligt spændende som bygherrerådgiver at bidrage til at realisere boligprojekter og transformere et funktionstømt byggeri – her det gamle rådhus i Nørre Aaby – til både boliger og bibliotek. Projekterne er lykkedes på grund af et godt samarbejde med Boligkontoret Danmark, Boligforeningen Lillebælt og Middelfart Kommune, som vi hele tiden har været i tæt dialog med.

Boliger til flere målgrupper
De nye boliger forventes alle færdige i løbet af 2019, og dermed kan Boligforeningen Lillebælt snart tilbyde mange nye og moderne boliger, som alle har fornuftige huslejer. Det er boliger med forskellige beliggenheder, størrelser og indretninger, så boligerne appellerer til forskellige målgrupper.

Yderligere information om de nye boliger i Skrillinge, Middelfart og Nørre Aaby kan findes på Boligforeningen Lillebælts hjemmeside.

På billedet tager borgmester Johannes Lundsfryd og formand for Boligforeningen Lillebælt, Alex Gren, første spadestik til byggeriet i Nørre Aaby.