« Gå til nyhedsoversigt

Vi tænker løsning før tilgang

Tomgang er enhver boligorganisations udfordring. Årsagerne til, at et boligområde falder i popularitet, kan være mange og meget forskellige, men nogle boligorganisationer tænker automatisk, at løsningen må være byggeteknisk.

En byggeteknisk rapport giver sjældent det komplette billede af årsagerne til udfordringerne i et givent boligområde. Vi yder rådgivning, som ikke kun er byggeteknisk og detaljeret, men også helhedsorienteret og interpersonel. Det handler nemlig om helhedsindtrykket, når vi sammen skaber et attraktivt boligmiljø - og førstehåndsindtrykket starter allerede på parkeringspladsen.

Det handler om livet mellem murene - og ikke murene i sig selv. Derfor er der især ét spørgsmål, som guider os på vej mod en værdifuld løsning: Er det her et sted, jeg selv har lyst til at bo? Hvis svaret er nej, er det sjældent, at en udskiftning af tagrenden eller en anden forbedring på detaljeniveau vil ændre på noget som helst.

Det handler om helheden, når man skaber attraktive boligområder, hvor det gode liv leves. Derfor tænker vi løsning før tilgang.