Artikel

Gartnerbyen i Odense spirer


I dag kom spaden i jorden til Gartnerbyen. som indikerer en blomstrende fremtid for den moderne grønne bydel med både butikker, lejelejligheder og ejerboliger, som forventes at stå klar i 2023.

Spadestik Gartnerbyen

Gartnerbyen i Odense spirer: Nu er byggeriet af 89 nye, kommende bæredygtighedscertificerede boliger i gang 


I dag blev det første spadestik taget til byggeriet 'Trekløveren' i den nye, centrale Odense-bydel Gartnerbyen. Direktør Allan Nielsen fra Totalentreprenøren Skjøde, Ejendomsdirektør Søren Tang Kristensen fra Industriens Pension og bestyrelsesformand Anker Boye fra GartnerByen P/S stod for at stikke spaden i jorden.

Trekløveren består af tre DGNB-guld certificerede punkthuse med i alt 89 nye boliger, som opføres af Industriens Pension.

I mange år var det små stiklinger, der blevet stukket i jorden på grunden, der tidligere husede den fynske gartnerigigant GASA. Men i dag var det altså spaden, der kom i jorden, og som indikerer en blomstrende fremtid for den moderne grønne bydel med både butikker, lejelejligheder og ejerboliger, som forventes at stå klar i 2023.

Vores projektdirektør Morten M. Mathiasen og bygherrerådgiver Thomas Schou har gennemført den tekniske due diligence og kontrahering og vil fremover varetage bygherrens overordnede tilsyn i forbindelse med projektets styring af tid, økonomi og kvalitet.

Vi har rådgivet Industriens Pension i forbindelse med Trekløver-projektets kontraktindgåelse, økonomi, arkitektur, byggeteknik og det overordnede bygherretilsyn. En proces, der foreløbig er gået godt i positivt samarbejde med Skjøde, der er totalentreprenører, arkitekterne fra Arkitema og Cowi som ingeniører.

Vi glæder os til at se Trekløveren forme sig i den nye fynske bydel. De 89 nye boliger bliver et godt supplement til bydelens seniorbofællesskab, som vi også har været bygherrerådgivere på.

Vil du høre mere?

Kontakt os!

Ulf Christensen

Adm. direktør

M:4144 5031 E:ulf@kubenman.dk