Artikel

Grøn satsning: Nye bære­dygtig­heds­konsulenter i teamet


2020 var året, hvor bæredygtighed for alvor vandt indpas i byggebranchen, og det har vi i Kuben Management kunnet mærke på både interessen for vores bæredygtighedskompetencer og på travlheden.

Bæredygtighedskompetencer Kuben Management
Grøn satsning: Nye bæredygtighedskonsulenter i teamet

Grøn satsning: Nye bæredygtighedskonsulenter i teamet

2020 var året, hvor bæredygtighed for alvor vandt indpas i byggebranchen, og det har vi i Kuben Management kunnet mærke på både interessen for vores bæredygtighedskompetencer og på travlheden. Det glæder os meget, at bæredygtighed ikke længere blot er for de få, men et integreret element i mange aktuelle byggesager. Og det ligger godt i tråd med vores tilgang til bæredygtighed som et strategisk redskab til at vedligeholde og udvikle godt byggeri, hvor mennesker kan trives og lykkes.

På baggrund af den store efterspørgsel på vores bæredygtighedskompetencer, har vi i 2020 sendt flere kolleger på efteruddannelse – bl.a. Green Building Councils DGNB-konsulentuddannelse og uddannelsen som certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri hos Molio. Det betyder, at vi i Kuben Management nu har bæredygtighedskonsulenter på alle kontorerne i København, Aalborg og Kolding. Det er forventningen, at der i løbet af foråret og sommeren 2021 bliver uddannet endnu en DGNB konsulent, samt at to nuværende DGNB-konsulenter færdiggør deres certificeringer og bliver auditorer.

”Vi har et godt team af bæredygtighedskonsulenter bestående af både bygherrerådgivere og specialister på alle vores kontorer, som løser opgaver i hele Danmark”, siger afdelingsleder Peter Aufeldt fra Bæredygtighed og Byggeri. ”Vi vil dog gerne kunne tage endnu flere opgaver ind og søger derfor i øjeblikket både erfarne kollegaer og nye, unge kræfter.”

Med det øgede antal konsulenter og den øgede interesse har vi i Kuben Management desuden opgraderet vores medlemskab i Green Building Council Denmark til Premium, der også kaldes det strategiske medlemskab.

”Vi ser bæredygtighed som en integreret landsdækkende kompetence, og det nye medlemskab gør det nemmere for alle at deltage i Green Building Councils kurser og arrangementer i hele landet. Opgraderingen af medlemskabet var desuden helt naturlig, da opgaverne allerede er en stor del af det daglige arbejde.”


Foto: Plantevæg på NRGI's hovedsæde i Aarhus, hvor Kuben Management i 2020 har været bygherrerådgiver på en større renovering og ombygning, hvor der er arbejdet med både genanvendelse af eksisterende elementer, nye akustiske tiltag, biodiversitet og bæredygtige løsninger.

Vil du vide mere?

Så kontakt os!